Banner
Hjem > Produkt >> Træprodukter

Tilpasset stort Acacia Træskærbræt med Juice Groove

Tilpasset stort Acacia træskærebræt med juice / rille / skærebræt til kylling, kød og grøntsager Slagterblok.
Chat nu

Produktdetaljer

Skræddersyet stor Acacia træskærebræt med Juice Groove / Chopping Board til kylling, kød og grøntsager Slagterblok

33 副本

75 副本

Sikkert materiale - Den rektangulære skærebræt er lavet af miljøvenlig Acacia-træ med fødevarekvalitet med klar struktur og naturlig vegetabilsk oliebehandling på overfladen. Træet er delikat og sikkert at bruge, hvilket giver en god garanti for din sunde diæt.

Juice Drip Groove - Dette træskærebræt leveres med en juice dryp rille rundt omkring det. Dette hjælper med at fange vand eller juice, der kan dryppe fra frugt, grøntsager eller endda kød, så dit måltid forbliver frisk.

Stort skærebræt: Denne store skærebræt måler 37 * 25 * 1,5 cm og er meget tyk. Det er stort nok til at modstå store og tunge kød som en hel kalkun til Thanksgiving og samt imødekomme kravene til daglig madlavning.

Multi-purpose; Dobbelt-sidet brug, rå og kogt adskillelse: frugt og grøntsager og rått kød kan skæres separat for at undgå krydsinfektion Designet til at være det eneste bræt, du har brug for.

Let pleje - bare vask det under rindende vand og lad det lufttørre.

Q-23-24-01

Hot Tags: tilpasset stort akacia træskærebræt med saftespor, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, bedste, pris

Undersøgelse

You Might Also Like