Banner
Hjem > Produkt >> Strand Vævet Bambus >> Strand Bambus Pyntede

Brown Outdoor Bamboo Decking

Bambusdæk bliver mere og mere populært af bygherrer og entreprenører for dets bæredygtighed, holdbarhed. Strandvævet bambusdæk overstiger andre dækprodukters kvaliteter. Den er lavet af 100% komprimeret bambusfibre og behandlet med naturlig borat og hydrogenperoxid til ...
Chat nu

Produktdetaljer

Bambusdæk bliver mere og mere populært af bygherrer og entreprenører for dets bæredygtighed, holdbarhed. Strandvævet bambusdæk overstiger andre dækprodukters kvaliteter. Den er lavet af 100% komprimeret bambusfibre og behandlet med naturlig borat og hydrogenperoxid for at fjerne skadedyr og meldug. Denne bambus decking er færdig med en vandtæt olie. Strandvævet bambusdække er vandtæt, brandsikker, solbeskyttet og rotbevist.

Dark Outdoor Bamboo Decking (1).jpg

Light Brown Outdoor Bamboo Decking.jpg

Produkt af Brown Outdoor Bamboo Decking

I dag bliver Strand Bamboo Decking mere og mere populær til udvendige terrasser. Vi producerer strandbambus i forskellige overfladeprofiler og farver, som Brown Outdoor Bamboo Decking, Deep Brown Outdoor Bamboo Decking etc.

Bambus er et af de hurtigst voksende græs, som gør det muligt for os at få materialer lettere og hurtigere til projekter. I mellemtiden kan nogle af de største bambus endda være over 100 'høje og 6-8' diameter. De kan klare i 4-6 år. Efter høsten vil de nye vokse hurtigt fra rod. Sammenligner med træ, har bambus mere konsekvent udseende end de fleste deckingbrædder.

Vi bruger tappets grade lim, så striber kan limes fast på plads til eventuelle specielle projekter, du måtte have. Bambus er også fantastisk til fremstilling af udendørs møbler, vægge, lofter, pyntede mv. Bambusgulv eller terrasse bambusgulv er installeret udenfor, som have, swimmingpool, offentligt område, fordi det er støbeformet gulv. Bambusdækket er lavet af strandvævet bambusgulv, og vi gør olien på terrassebordet, så det vil være vandtæt, og det kan vare lang tid.


Vi har Brown Outdoor Bamboo Decking i forskellige kantprofiler.

img21445.JPG

Brown Outdoor Bamboo Decking Fælles størrelser er som bellowing

Længde

Bredde

Tykkelse

1860mm

139mm

18mm

1860mm

139mm

20mm

1860mm

139mm

30mm

1860mm

139mm

38mm


Interior Strand Bamboo Installation.jpg

Strand Bamboo Decking Installation.jpg

Hårdhed: 70,4Gpa

Fugtighed: 4,7%

Ekspansionshastighed eller vandabsorption: 0,35%

Certifikat: ISO / FSC / CE

Egenskaber: anti-ætsende, miljøvenlig, termitter modstand / brandsikker / anti-friktion / høj hårdhed / høj stabilitet / høj bøjningsstyrke / høj densitet.

EMBALLAGE: Eksportkarton med PVC på palle

OEM og tilpasning acceptabel


Hot Tags: brun udendørs bambus decking, Kina, producenter, leverandører, fabrik, bedste, pris

Undersøgelse

You Might Also Like