Banner
Hjem > Produkt >> Strand vævet bambus >> Hestestalde

Bambus hestestald

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt af bambus hestestald

Den hest stabile plank kræver meget hårdt og høj kvalitet materiale. Sammenlignet med standard bambus har strengvævet bambus højere densitet, egnethed til udendørs og vandtæt. Så flere og flere mennesker elsker at bruge strand Bamboo Horse Stable til hestestald i stedet for traditionelt massivt træ. Dette vil få en mere naturlig udseende men favorisere omkostninger. Vi tilbyder bambus hestestald hovedsagelig i 2 farver, den ene er naturlig og den anden er carboniseret, som er brun. I mellemtiden kan du have forskellige designs uden eller uden rille

img11406.JPG

Bambus er virkelig miljøvenligt og miljøvenligt materiale til fremstilling af stalden. Bambus kan vokse op til høst i 4-6 år, fornyeligt materiale end træ og omkostningseffektivt end stål. Strandvævet bambus er presset fra bambusfiber med ikke-toksisk og lav formaldehydemissionslim. Tætheden er over 1200 kg / m3, hårdheden er 104 Mpa, stødstyrken er 114,7 kg / m3. Strandvævet bambus er holdbar og fri deformation.

Vi overtrukne hestestald med udendørs egnet og konserveringsolie. Denne olie kan sikre, at hestestald står udenfor uden at bøje, mugne eller opdele. Olien er miljøvenlig, det betyder, at det ikke vil skade hestene, formaldehydemissionen er E1 standard, meget lav VOC.

Bambus hestestald har 2 farver - naturlig og karboniseret.

Materialer: 100% bambus fiber, miljømæssigt og miljøvenligt

Fugtindhold: 8% -10%

Formaldehydemission: E1-standard for europæisk, sund og ikke-forurenet

Hård, slidstærk, holdbar, vejret holdbarhed

Praktisk installation med Tongue og Groove

Bambus er et af de hurtigst voksende græs, som gør det muligt for os at få materialer lettere og hurtigere til projekter. De kan klare i 4-6 år. Strand Bamboo Horse Stable bliver mere og mere populær i verden.

img19900.jpg

Strandvævet bambus er en slags innovativt byggemateriale. Det er meget godt for hestestalde. Dette bliver mere og mere populært i verden. Vi har en fabrik har specialiseret sig i hestestald i mere end 15 år.

China Strand Bamboo Horse Stable factory (1).jpg

China Strand Bamboo Horse Stable factory (2).jpg

China Strand Bamboo Horse Stable factory (3).jpg

Two City Industry er et premium udendørs plank selskab. Vi har været viet til bambusprodukter siden 1998. Vi er placeret i Nanping, hjembyen til bambus i Kina.

1. Vi har viet til bambusprodukter mere end 15 år.

2. Vi fokuserer på bambusprodukter, og vi har omkring 300 erfaringsarbejdere og professionelle F & U-medarbejdere.

3. Alle bambusprodukter fra Two City Industry opfylder høj kvalitetsstandard for forskellige produkter. Vi opnår forskellige certificeringer for vores bambusprodukter. Vi har ISO9001, ISO14001, BSCI, SGS certificering, CE-certificering, FSC certificering.

4. Alle bambusprodukter kan tilpasses.

China Bamboo Horse Stable factory.JPG

Strand Bamboo Horse Stable (1).jpg

Strand Bamboo Horse Stable (2).JPG

Strand Bamboo Horse Stable factory (1).jpg

Strand Bamboo Horse Stable factory (2).JPG

Undersøgelse