Banner
Hjem > Projekter > Indhold

Brug af træskærebræt

May 21, 2018

1. Skyl skabet med vand og vask støv fra skærebrættet, inden skærebrættet anvendes.

2. Skyl skærebrættet efter brug og rengør det med en klud. Hæng skærebrættet på væggen, eller brug YCZM's eksklusive stativ til at stå oprejst og tørt for at forhindre, at skærebrættet bliver misfarvet eller mugget på grund af fugt.

3. Brug ikke rengøringsmidler til at rengøre, fordi rengøringsvæsken trænger ind i skærebrættet, hvilket vil medføre, at formen bliver rotet på lang sigt. Det er ikke hygiejnisk at bruge mad.

4. Hvis skærebrættet er blevet behandlet med meget tunge olier, skal du bruge varmt vand til kontinuerligt at børste og hurtigt fjerne olie (husk ikke at bruge panden).

5. Hvis fisken lugter eller anden lugt høres fra skærebrættet, kan du rense det med citron og groft salt. Når der opstår et hak eller en sort plet på skærebrættet, er det på tide at kassere det.

6. Bemærk, at skærebrættet ikke bør placeres i direkte sollys, undgå overdreven tørring af skærebrættet og revner

7. Hvis du har mere madlavning, anbefales det at købe to skærebræt for at adskille det rå og kogte kød for at reducere væksten af fødevarebakterier.

Sprængtips til skærebræt: Når du har købt et nyt skærebræt, skal du straks anvende olie. Øvelsen er at anvende madolie på begge sider af skærebrættet og omgivelserne, vent på, at olien tørrer før maling og male den tre eller fire gange. Skærebrættets periferi er let at knække, og det kan gentagne gange males flere gange. Olien kan anvendes efter tørring. Efter denne behandling er skærebrættet mindre tilbøjeligt til revner.


Back