Banner
Hjem > Projekter > Indhold

Sterilisering af skærebrætter, de mest almindelige metoder, der anvendes nu, er følgende

May 21, 2018

Efter at have skåret grøntsagerne på træskærebrættet hver dag, er det også bedst at desinficere skærebrættet. Følgende metoder kan anvendes: Vask, vask skærebrættet med en hård børste og vand, og kog det i solen, ikke tørre Bakterier beboet; scraper soaking salt, efter hver brug af skærebrættet (især efter kødfyldningen), skraber overfladen af madresteret, den resterende saft, børstes med vand og derefter ind i saltvandet (koncentration på ca. 15% Sug det for 2 timer, og tag det ud for at tørre. Dette vil ikke kun dræbe bakterierne, men forhindre det også i at revne.

Sterilisering af skærebræt anvendes nu på de mest almindelige måder:

En, skraber, salt spredt. Efter hver skål er skåret, skrabe resten på brættet og drys et lag fint salt på brættet hver uge. Dette vil ikke kun dræbe bakterier, men også forhindre revnedannelse af skærebrættet.

For det andet kogende vand vaske. Skyl med hård børste og vand, skyll derefter med kogende vand;

For det tredje, desinfektion af lægemidler. Med fem kilo vand plus to tabletter af blegepulver blev skærebrættet gennemvædet i en kvart time.


Back