Banner
Hjem > Projekter > Indhold

Hold tips om skærebræt hygiejne

May 21, 2018

1. Rå og kogte separat: Da der er flere bakterier og parasitæg på salat, vil skærebrættet uundgåeligt blive forurenet. Hvis kogt mad skæres med et sådant skærebræt, vil det gøre den kogte mad forurenet. Det er bedst at forberede to skærebrætter.

2. Hold det rent: Når skærebrættet er brugt, børstes det med en hård børste og rent vand for at vaske snavset væk med savsmuld. Hvis du har fisk, kød osv., Kan du vaske det med risvand eller vaskemiddel, der indeholder salt, og vask det med lunkent vand. Brug ikke skoldende varmt vand, fordi proteinet i kødet forbliver på skærebrættet, det vil størkne, når det er varmt, det er ikke let at vaske. Skyl og tør efter vask.

Efter at skærebrættet er brugt i et stykke tid, kan træflisene på skærebrættet skrabes af med en køkkenkniv eller barberes med et træplan, så skærebrættets snavs kan fjernes fuldstændigt, og skærebrættet kan holdes fladt og nem at bruge.

Skærebrædderne er generelt træ. Da træskærerne har patchwork eller ormhuller, er de tilbøjelige til at opdrætte bakterier. Derfor skal de vaskes eller hældes med kogende vand for at holde skærebrættet rent og hygiejnisk.

I de varme sommermåneder er luften våd, og skærebrættet er meget tilbøjeligt til skimmel. Derfor skal du tørre det med en ren klud hver gang du bruger skærebrættet og placere det på et ventileret sted for at tørre.

Hvis skærebrættet er lavet af gammelt skimmelsvamp, kan du sætte skærebrættet i risvandet eller lægge vaskemiddel til skrubbe og vaske det med rent vand og stå på et ventileret sted for at tørre, men sæt ikke det våde bord let under sollyset. Eksponering for at forhindre dens deformation og påvirke brugen.

Et skærebræt til skærebræt, forarbejdning af grøntsager, kødprodukter og andre fødevarer.

Skærebrættet er et must for hver af vores familier og bruges af alle restauranter og restauranter.

Der er mange slags skærebræt, bambus, eg og så videre.

Bambus skærebræt er glat og slidstærk uden deformation er ideel til familie hoteller. Bambus skærebræt er relativt tungt og meget slidt, bambusbrættet vil ikke falde hårdt bambuslagge, bambuspladen er frisk og glat og delikat, det er ikke let at være farvet med andre farver, og det er ikke let at opdrætte. Bakterier er et godt valg til hjemmebrug.


Back