Banner
Hjem > Projekter > Indhold

Skærebræt skal være opmærksom på desinfektion, desinfektionsmetoder kan have følgende

May 21, 2018

Skærbræt skal være opmærksom på desinfektion. Desinfektionsmetoder kan have følgende: 1 vask og desinfektion: Først med en hård børste og vand for at vaske skærebrættets overflade og sprækkerne rent og derefter skylles med 100 ° C vand igen.

2 sollys desinfektion: ultraviolette stråler i solen har rollen som at dræbe bakterier, skærebrættet bør placeres under solen, når det ikke er i brug, dette kan ikke kun dræbe bakterier, men kan også gøre skærebrættet tørt og reducere bakteriel vækst.

3 salt desinfektion: hver gang du bruger skærebrættet, skal du bruge en kniv til at skrabe resten på bordets overflade, hver 6 til 7 dage sprinkle et lag salt på bordets overflade, dette vil ikke kun dræbe bakterier, men Forhindre også skærebræt fra revner.

Lavet af udvalgte naturlige egsplejsning, moderat hårdhed og hårdhed, ikke let at gøre kniven skadelig, ikke let at deformere, ikke let at briste; ingen brug af flis fugtsikre mugg; naturlig sterilisering, nem at rengøre; hård og tyk; modellering enkel, smuk, holdbar Holdbar, det er en sjælden køkkenhjælper.

Back