Banner
Hjem > Projekter > Indhold

Sammenligning af krydsfiner og bambus

May 21, 2018

Sammenlignet med krydsfiner og bambus er omsætningsgraden af bambus mere omkostningseffektiv, billigere og lettere at nedbryde.

Krydsfiner vil ikke lække opslæmningen, og den bærende vægt er forholdsvis ensartet. Generelt er brand- og insektafvisende behandling god, og insekter behøver ikke at bekymre sig om det. Bambus er forholdsvis omkostningseffektiv, så længe du er opmærksom på brugen af programmet.

Krydsfiner er et tre- eller flerlags pladelignende materiale opnået ved at skrælle en finer i en finer eller forvandle en finer til en finer fra en træplaner og derefter klæbe den med et klæbemiddel. Normalt anvendes en ulige nummereret finer, og der dannes tilstødende finer. Fibrene er orienteret vinkelret på hinanden.

Fordele:

1, letvægt, klare linjer, isolering, høj styrke, ikke let deformeres.

2. Konstruktionen er praktisk, og den er ikke egnet til krumning. De mekaniske egenskaber ved vandrette striber er gode.

Manglende point:

1, de generelle omkostninger er høje.

2. Spalten er ikke så glat som overfladen af densitetskortet, og krydsfiner anvendes som basislaget. Når overfladen er bundet med det brandsikre bord, aluminiumplast og andre dekorative plader, er det ikke så stærkt som mediumdensitetsbrættet.

Krydsfiner er et af de almindeligt anvendte materialer til møbler, og det er en af de tre store paneler af træbaserede paneler. Det kan også bruges til fly, skibe, tog, biler, konstruktion og kasser. Et sæt faner er normalt dannet ved at klæbe emnerne i retning af trækornet i tilstødende lag. Forreste plade og indvendige plade er sædvanligvis anbragt på begge sider af midterlaget eller kernen. De plader, der er anbragt i et kryds-mønster i retning af trækornet, er belagt med limede finer, og de presses med eller uden opvarmning. Antallet af lag er generelt mærkeligt, og nogle få er ens. De fysiske og mekaniske egenskaber ved de lodrette og vandrette retninger er mindre forskellige. Typer af almindeligt anvendt krydsfiner er krydsfiner, krydsfiner og lignende. Krydsfiner kan øge træudnyttelsen og er en vigtig måde at redde træ på.

Den typiske længde og bredde specifikationer er: 1220 × 2440mm, mens tykkelsen specifikationer er generelt: 3, 5, 9, 12, 15, 18mm. De vigtigste træarter er: hagtorn, pil, poppel, eukalyptus og så videre.

Når du bestiller, skal du være opmærksom på: Ikke sort bambus (muggen eller langsigtet regn), hovedet sprænger ikke (langvarig eksponering eller sekundær omsætningsskade); krydsfiner er generelt ikke noget problem med fabrikken, være opmærksom på 5 eller 7 lag Ja, det indebærer omkostninger.


Back