Banner
Hjem > Projekter > Indhold

Bamboo Drinking Straws UK Gets Meget Populær

Sep 14, 2018

Bambuspapirstrået er et miljøvenligt strå, der nedbrydes og forsvinder i jorden efter et par måneders brug. Det globale papirstrålemarked kan geografisk opdeles i Nordamerika, herunder Japans Asien-Stillehavsområde, Latinamerika, Østeuropa, Vesteuropa, Mellemøsten og Nordafrika.

I marts 2018 indførte Det Forenede Kongerige og andre udviklede lande en "plastikbegrænsning" for at reducere forurening forårsaget af plast. Derefter har andre udviklinger eller udviklede lande som Indien, Sydafrika, Thailand og Costa Rica taget lignende foranstaltninger for at begrænse brugen af plaststråler og fremme vigtigheden af papirstråler. Valget af kunder til miljøvenlig emballage er den vigtigste drivkraft for væksten i papirpipettemarkedet. Men fordi papirstrøet er dyrere end plastrået, er prisen lidt dyrere, hvilket kan blive en hindring for udviklingen af papirstrømparkedet.

Bamboo Drinking Straws.png

Bamboo Paper Straws.jpg

Bamboo Paper Straw Loading (4).jpg

Bamboo Paper Straw Loading (8).jpg

Nu er det næsten uundgåeligt, at plastrørene fjernes fra vores daglige vaner. Fordi affaldet forårsaget af plaststråler virkelig er uberegneligt. I USA alene mister folk 500 millioner stroer om dagen. Ifølge "et mindre halm" kan disse strøer forbindes omkring jorden to og en halv gange.

Folk begyndte at handle, de fortalte restauranten tjeneren, ikke give et halm. Fra og med denne sommer vil Seattle forbyde alle virksomheder at sælge mad og drikkevarer med plast, og strøer er ingen undtagelse; Californien har en regning, der er undervejs, og kræver, at restauranter kun leverer strøer, når kunderne beder om det. Skotland planlægger at opnå en fuldstændig eliminering af plaststråler inden udgangen af 2019.

McDonalds svarede også positivt på opkaldet. I mere end 1.300 butikker i hele Storbritannien har McDonalds erstattet plaststråler med bionedbrydelige papirstråler og vil kun give strøer, når de er på forespørgsel, når de anmoder om det. Dette kan også betragtes som en test for at se, hvordan folks holdning til papirstråler er. Når McDonald's er vellykket i Storbritannien, vil det blive promoveret over hele verden.

Bamboo Paper Straw Loading (1).jpg


Back