Banner
Hjem > Projekter > Indhold

Asian Oriental Bamboo Lampe

Jul 22, 2018

Vi designer og producerer forskellige designs af asiatiske orientalske bambuslamper. Bambuslamperne kan være lavet af bambus tynd finer, bambusvæv, bambusilke eller bambusstrimler etc. Vores bambuslamper kan bruges til stue, køkken, lobby osv. De får mere og mere populært.

Bambus er hjemmehørende i Kina, hovedsageligt fordelt i syd, som Fujian, Sichuan, Hunan, Zhejiang, Guangxi osv. Det har mange typer, tilpasningsevne og bred fordeling. Kina er et af landene med det største antal bambus i verden. Der er 22 slægter og mere end 200 arter fordelt over hele landet, med det største antal i Pearl River Basin og Yangtze River Basin.

Karakteristika for forskellige bambus bestemmer forskellen i bambus håndværk, som direkte påvirker karakteristika bambus håndværk i forskellige regioner. De indenlandske bambusråvarer er hovedsagelig bambus i Sichuan og bambus i midten og nederste række af Yangtze-floden. Den har en lang del af naturlig bambus, fremragende naturfiber og fremragende blødhed. Det er det vigtigste råmateriale til fin bambusvævning og råmaterialet til porslin bambus. Bambus er relativt hård, men elasticiteten er meget god, den er meget velegnet til praktisk værktøjsvævning.

Valg af bambusmateriale: Råmaterialerne til bambuslamper er meget elegante, og udvælgelsen er baseret på udvælgelsen af gode bambus i bjergene under fem år. Kun bambus med fremragende elasticitet kan bruges til vævningslamper; bambus under fem år er for ømt, og deres sejhed er utilstrækkelig. Bambus af mere end ti år er for hårde, fibre er skrøbelige, og bambus, der er for mørt og for gammel, er ikke egnet til bambus nuancer. Råmateriale; og væksten af bambus er stærkt påvirket af lys. Den bambus, der vokser ved foden af Mount Heshan, kan ikke bruges. Kun bambus i bjergene kan bruges.

Valg af bambuslampmateriale: Selvom bambusmaterialet har naturlig lysoverførsel, kan den kun være 2 mm som en del af det bambusfremstillede lampeskærmmateriale. Bambus kan generelt opdeles i tre dele: den yderste bambus grønne, den midterste bambus og den indre bambus gule. Det bambusgrønne bælte er ikke stærkt i lystransmission, bambusgultet er hårdt og skørt og vanskeligt at behandle, og bambus er også problematisk. Tætheden er ikke let at modstå den senere behandling. Derfor er det nødvendigt at vælge den indvendige diameter som en del af lampeskærmen. Det er 2 mm i midten af 8-13 cm bambus krop, som er den del af bambuskød og bambus gul forbindelsesflade.

Udvælgelse af bambusflettet lampholder: En bambus har tyk og tynd, og kurven er anderledes. Vi bruger den ensartede tykkelse i midten, den lige del bruges som råmateriale til lampeskærmen, og den resterende del bruges til at lave lampens holder.
Back