Banner
Hjem > Produkt >> Medicinske beskyttende produkter og medicinske instrumenter >> KN 95 Masker

Maske Kn 95 Med åndedrætsventil

Chat nu

Produktdetaljer

KN 95 -masken Med filter er åndedrætsventilen en af ​​ni partikelbeskyttelsesmasker, der er certificeret af NIOSH." N" betyder ikke resistent over for olie." 95 " angiver, at partikelkoncentrationen i masken er mere end 95% lavere end for partiklerne uden for masken, når de udsættes for det specificerede antal specielle testpartikler. Værdien 95% er ikke gennemsnitsværdien, men minimumsværdien. N 95 er ikke et specifikt produktnavn, så længe det opfylder N 95 -standarden og bestået NIOSH-gennemgang, kan det kaldes" N 95 maske" ;. Beskyttelsesniveauet er N 95, hvilket betyder, at under detektionsbetingelserne, der er specificeret i NIOSH-standarden, er filtereffektiviteten af ​​maskefiltermaterialet til ikke-olieagtigt partikelformigt stof (såsom støv, syretåge, maletåge, mikroorganismer osv.) når 95%.

Medical-Kn95-Mask-with-Breathing-Valve-with-Ce-and-FDA-Certificate.webp

Feature
1.Med filter, åndedrætsventil.
2.Seks lag.
3. Masken N 95 har en filtreringseffektivitet på mere end 95% for partikler med en aerodynamisk diameter på 0. 075 um ± 0. 02 um.
4. N 95 maske' s beskyttelsesområde: den aerodynamiske diameter på luftbakterie- og svampesporer skifter hovedsageligt mellem 0,7-10 um.
5. N9 5 masker kan bruges til åndedrætsbeskyttelse af visse partikler, såsom slibning, rengøring og forarbejdning af støv genereret af mineraler, mel og visse andre materialer
6. Velegnet til flydende eller ikke-fedtede partikler, der ikke producerer skadelige flygtige gasser på grund af sprøjtning.
7. Det kan effektivt filtrere og rense den inhalerede unormale lugt (undtagen giftige gasser) og hjælpe med at reducere eksponeringsniveauet for visse inhalerbare mikrobielle partikler (såsom forme, anthracnose, tuberkulose osv.), Men det kan ikke eliminere kontaktinfektioner og sygdom. Or risiko for død

Undersøgelse