Banner
Hjem > Produkt >> Medicinske beskyttende produkter og medicinske instrumenter >> KN 95 Masker

Kn 95 Åndedræt ansigtsmaske

Kn 95  Åndedræt ansigtsmaske
Chat nu

Produktdetaljer

Kn 95 Åndedræt ansigtsmaske

N 95 / KN 95 masker er opdelt i med og uden åndedrætsventil. Så længe det er et kvalificeret produkt, har en maske med samme beskyttelsesniveau, hvad enten det er med eller uden en åndedrætsventil, den samme beskyttende virkning. Forskellen er i modstanden mod vejrtrækning og komforten, når den bæres.

IMG_8049

Funktion af åndedrætsventil: I et fugtigt eller dårligt ventileret eller arbejdskrævende arbejdsmiljø kan brug af en maske med en åndedrætsventil hjælpe dig med at føle dig mere komfortabel, når du udånder. Arbejdsprincippet for åndedrætsventilen er, at det positive tryk på udstødningsgassen under udånding blæser af ventilarket for hurtigt at fjerne udstødningsgassen fra kroppen, hvilket reducerer den sorte følelse, når man bruger en maske, og det negative tryk ved indånding vil Luk automatisk ventilen for at undgå, at forurenende stoffer trænger ind i det ydre miljø. Det kan ses, at masker med åndedrætsventiler er mere velegnede til mere alvorlige anvendelsesmiljøer og er mere gavnlige for menneskelig vejrtrækning.

Nogle forskere har foretaget relateret forskning om beskyttelseseffektivitet og brugstid af N 95 medicinske beskyttelsesmasker. Resultaterne viser, at N 95 -maskerne er blevet opretholdt i mere end 95% af filtreringseffektiviteten i 2 dage, og åndedrætsmotstanden har ikke ændret sig meget; filtreringseffektiviteten er reduceret til 94. 7 i 3 dage. %.


Rådgivningen fra US CDC er, at i mangel af tilstrækkelig tilførsel af masker, så længe enheden ikke er markant snavset eller beskadiget (f.eks. Krækninger eller revner), kan den betragtes som genbrug.

IMG_8053Undersøgelse