Banner
Hjem > Blog > Indhold

Træskål produktegenskaber

May 21, 2018

Træskålen har god tekstur og har mange fordele, der er vanskelige for porcelænskålen. Naturligt mønstrede træskåle er lavet af birkronoduler. Det knækker ikke i fuld blomst, det er ikke brudt, det er ikke varmt og hænderne er ikke is, let og solid, holdbar, kan overføres fra person til person. Ved at bruge denne slags skål til at holde mad, kan du helt opretholde den oprindelige smag af mad, spise smør og klæbrig kød og andre fødevarer som kød er stadig passende. Kunstigt malet træskåle er lavet af almindelig birketræ, meget mindre end træskåle med naturlige mønstre. Denne slags træskål har stadig fordelene ved ikke at brænde om sommeren og ikke is om vinteren. Fordelen ved at blomstre vand uden at knække og overlappe uden at bryde er dog ikke indlysende. Sammenlignet med almindelige porslinskåle er de dog stadig bedste skåle.

Træskåle er udsøgte håndværk og de er gode virkelige produkter. Træskålstil, med en stor mund, lille rund mave, lav bund af skålen; en lille mund, rund mave, dybere skål.

Skålens specifikationer er opdelt i store, mellemstore og små. Diameteren af ansigtet på den store er omkring fem inches, og diameteren af ansigtet af den lille er ca. 2 inches. Træskål farve, rød, brun, brun, gul punkter. Den samme baggrund er der forskel på lys nuancer.


Back