Banner
Hjem > Blog > Indhold

Træskål: Opdelt i almindelig type og sjælden type

May 21, 2018

Almindelig type er generelt lavet af rhododendron trærød eller anden rod uden dekoration, men også smuk og generøs, især den mest berømte i Nixi Township of Shangri-La County.

Den sjældne type er lavet af en slags parasitær plante, især en type tumor, som parasitterer i litchiens rod. Denne slags træskål er lavet af træ, sort og gennemskinnelig, med fine linjer som hår, og så er sølv endnu mere. Skål af skatte. Forgiftningen i denne skål vil ændre sig, og det vil være meget dyrt.

Træskåle er også opdelt i mandlige og kvindelige. Forskellen er hovedsagelig: mænds træskål bund og skål mund afstand er lille, munden er stor og åben, det ser ud til at være stabilt; mens den kvindelige træskålskåltype er slank, glat som jade, hvilket giver folk en følelse af slank og blød.

Ifølge den tibetanske tradition er de mest brugte redskaber træskåle. Træskåle er generelt lavet af birk og blandet træ. De har stærk tekstur, er ikke let at bryde, og har udsøgte mønstre og smukt udseende. Produktionen af træskåle er udvælgelsen af materialer; den anden er lufttørring, den tredje er blanking, den fjerde er fint slibning, og den femte er farvning.

Tibetanske træskåle kan opdeles i store skåle, små skåle, skåle, skåle og træskåle. De bruges meget til at drikke te, spise vagtler, opbevare mad, krydderier, krydderier osv. Delikat, smukt, anvendeligt, unflavored, ikke-fattige, te-drikker, let at bære og så videre. Zamu skål har også fordel af anti-virus. Shibuzze County har rige jade materialer, og jade skåle lavet fra dette sted er smukke og gennemsigtige. Skålens ydervægge er indgraveret med forskellige mønstre, som er velkomne af folk og er traditionelle etniske håndværk. Hvad angår skeer, spisepinde, skåle og plader af rent guld og sterling sølv, kan de ses i den private sektor. Imidlertid er de jo ikke almindeligt brugte husholdningsartikler.


Back