Banner
Hjem > Blog > Indhold

træ skærebræt boreplader funktioner

May 21, 2018

Træ skærebræt har høj densitet, stærk sejhed og stærk anvendelse, men på grund af de mange træskærer er det ikke let at vælge, og nogle træskærebrætter (som wubaimu) indeholder giftige stoffer og har lugt. Forurening af skåle, og kan let forårsage opkastning, mavesmerter, svimmelhedssymptomer. Der er også træbaserede skærebrætter, såsom poplar skærebræt, som ikke har tilstrækkelig hårdhed og er lette at knække. Overfladen er tilbøjelig til knivmærker. Hvis rengøringen ikke er grundig, kan den let snappe, opdrætte bakterier og forurene mad.

Derfor er det tilrådeligt, at offentligheden vælger et bord lavet af ginkgo, saponaria, birk eller pil med god samlet kvalitet i alle aspekter. Offentligheden bør ikke købe de "tre-ingenting" skærebrætter i hænderne på små leverandører. Skærebræt produceret af regelmæssige producenter vil blive markeret med træ. Før du køber, er det bedst at lugte duften af skærebrættet først. Hvis der er lugte af sur og sur, vil det sandsynligvis indeholde svovl, så køb det ikke. Der er også træbaserede skærebrætter, der sælges af små leverandører, der er hvidere end almindeligt træ. Skærebrætene produceret af disse små værksteder bruger mindre træ for at reducere omkostningerne. "Blegning" af skærebrættet bliver sædvanligvis befugtet og bleget med svovl. Det resterende svovldioxid kan alvorligt skade menneskers sundhed.

Lavet af udvalgte naturlige egsplejsning, moderat hårdhed og hårdhed, ikke let at gøre kniven skadelig, ikke let at deformere, ikke let at briste; ingen brug af flis fugtsikre mugg; naturlig sterilisering, nem at rengøre; hård og tyk; modellering enkel, smuk, holdbar Holdbar, det er en sjælden køkkenhjælper.


Back