Banner
Hjem > Blog > Indhold

Hvorfor Outdoor Strand bambus gulve?

Jun 23, 2018

Udendørs strand bambus gulvbelægning er stadig et mærkeligt navn i mange menneskers sind, men udendørs bambus gulve som anbefaleren af globale bambus applikationer er gradvist dækker bambus gulve, udendørs gulve, udendørs gulve mv. Udendørs bambus gulve er en af de nye typer af bambus gulve , hvilket letter udlæggelsen af udendørs trægulve.

Den udendørs højmodstands bambusgulv er hovedsagelig baseret på brugen af vedvarende ressourcer, bambus som råmateriale, og leverer traditionelle produktionsmetoder ved hjælp af træ som råmateriale. Udnyttelsesgraden af tung bambus enkeltbords bambus er høj og når mere end 90%, og reducerer ikke kun mængden af formaldehyd, der frigives fra produktet, men sikrer også genbrug af produktet.

 

Udendørs høj modstand bambus gulve har følgende 9 karakteristika:

 

1. Grøn og miljøbeskyttelse. Da udendørs bambusgulve er specielt bearbejdet, frigives kun et spor af formaldehyd.

2. Antitermit. Udendørs højresistent bambusgulve, som er en af de udendørs bambusgulvbelægninger, har en højere densitet på grund af dens overfladebelægning og specielle processer.

3. Brandhæmmende.

4. Høj stabilitet.

5. Høj hårdhed. Hårdhed bestemmes af produktets massefylde. Udendørs højresistent gulv er mere velegnet til udendørs brug, efter særlig forarbejdning med meget høj densitet.

6. 20 års høj holdbarhed.

7. stærk henfaldsbestandighed

8. Høj styrke meldug.

9. Fremragende dimensional stabilitet. Udendørs højresistent bambusgulv behandles med bambusteknologi for at reducere den hydrofile hydroxylkoncentration i gulvet og stabilisere produktet.

På nuværende tidspunkt er udendørs højresistent bambusgulv i vid udstrækning blevet brugt i havelandskaber, ejendomsprojekter, marinaer, boligforbedringsprojekter. Udendørs højresistent bambusgulv er blevet et af de første valg til udendørs gulvbelægning.


 

Back