Banner
Hjem > Blog > Indhold

Hvad er bambus fiberprodukter?

Jul 18, 2018

Bambus fiberprodukter er et miljøvenligt produkt med høj miljømæssig ydeevne. Bambus fiber har ikke kun bambus håndklæder, sengetøj, men også undertøj mv.

Nu er der også bambus fiberposer. En grøn taske lavet af bambus

Bamboo Fiber Bag.jpg

B amboo fiberposerbamboo fiber towel China.jpg

Bambus fiber håndklæde


fiber uvævet stof er meget populært. Ifølge rapporter er miljøvenlige poser af bambusfibermaterialer i modsætning til almindelige stoffer lettere, mere holdbare og mere miljøvenlige.

Udviklingen af miljøvenlige stoffer, udviklingen af økologisk bomuld, bambusfiber, bambuskulfiber og andre økologiske stoffer fremmes af indenlandske og udenlandske handlende.

Med den stigende vægt på miljøvenlige produkter er bambus højteknologiske innovation og ressourcerekonstruktion i tråd med forbrugskonceptet for indkøbscenteret og opfylder også kravene til global miljøbeskyttelse.

Bambus fiber håndklæder, bambus fiber sokker, bambus fiber undertøj, bambus fiber tøj og bambus fiber strøelse er populære på markedet og er eftertragtede af alle. Bambus fiber produkter har dannet fem serier, mere end 400 typer, og mere end 2.000 slags.

Efter den grønne og miljøbeskyttende koncept har markedet flere og flere efterspørgsel på bambusfiberprodukterne i år.Back