Banner
Hjem > Blog > Indhold

Hvad er bambusprodukterne?

Jul 24, 2018

Hvad er bambusprodukterne?

Daglige fornødenheder: knivholder, vævskasse, bambuskurv, tandstikker, aftapningsskål, spisepinde, spisepinde bur, skærebræt, bambusmåtte, tæppe, bambuskulprodukter, gardiner mv.

Bambus håndværk: bambus slips, bambus væver, bambus rod håndværk, bambus carving håndværk, bambus fans osv.

Møbler: bambus og rattan møbler, bambus sofa, bambus bøjle garderobe, bambus computer skrivebord, bambus bogreol, bambus sko rack, bambus sko bænk, bambus kontormøbler mv.

Byggematerialer: bambus bakker, bambus linjer, bambus gulv mv.

Fordele ved bambusprodukter

1. Undgå reumatoid arthritis. Bambus har automatisk justering og temperatur vedligeholdelse, og det producerer ikke varme og varme, og det er varmt om vinteren og køligt om sommeren.

2, sundhedspleje vision. Tekstur af bambus har funktionen at absorbere ultraviolette stråler, og farven er elegant, blød og varm, hvilket er gavnligt for menneskets vision og kan reducere forekomsten af nærsynthed.

3. Reducer støj. Bambus selv har funktionen af lydabsorption, lydisolering, sænkning af lydtryk og forkortelse af resttid.

4. Undgå allergisk astma. Efter høj temperatur madlavning, blegning og karbonisering fjerner bambus alle næringsstoffer i bambusfibre, ødelægger helbredelsen af bladlus og bakterier fuldstændigt og forårsager ikke meldug, hvilket kan reducere forekomsten af astma og allergier.

5, karakteristika af naturlige. Bambus er det samme som mennesker, og spinding af bambus har regelmæssige ændringer i uregelmæssigheder. Den naturlige farve af bambus og den særlige tekstur er ligesom poeten Su Dongpo af sangdynastiet. "Det er bedre at spise uden kød, ikke at leve uden bambus." . Naturmaterialer er et symbol på elegance og værdi. Det udstråler naturlig aroma, smuk bambustekstur og udsender også frisk og duftende gas, hvilket er godt for fysisk og psykisk sundhed.

China Bamboo Products.jpg


Back