Banner
Hjem > Blog > Indhold

Vi er en bambusfabrik med BSCI

Dec 04, 2018

Som en af de mest professionelle bambusproducenter i Kina er Two City Industry en fabrik med BSCI. Vores bambus paneler, bambus skærebrætter, bambus møbler, bambus kunst produkter til køkken, badeværelse, kontor og andre bambus dekorationsartikler har været fragt til hele verden og vi har et godt omdømme i verden.

BSCI-revisionen henvender sig til BSCI (Business Social Compliance Initiative), der går ind for den socialt ansvarlige revision, som social ansvarlig organisation udfører til de globale leverandører af BSCI-medlemmer, herunder: overholdelse af love, foreningsfrihed og kollektive forhandlinger, forbud mod diskrimination, kompensation, arbejdstid, sikkerhed på arbejdspladsen, forbud mod børnearbejde, forbud mod tvangsarbejde, miljø- og sikkerhedsspørgsmål.

Gennem BSCI certificering kan vi klare forskellige gæster, reducere andenpartsrevisionen af udenlandske leverandører til leverandører, spare omkostninger; etablere international troværdighed, forbedre corporate image; gøre det muligt for forbrugerne at skabe positive følelser på produkter og sikre samarbejde med købere, og udbrede nye markeder.

BSCI certificering er anerkendt af mange europæiske mærker og detailhandlere som LIDL, ALDI, COOP, ESPRIT, METRO GROUP og andre 1300 medlemmer.

BSCI certificering giver standardiseret styring for alle virksomheder i alle lande; åbent for detailhandlere, importører og producenter; gælder for alle forbrugerproduktionsfabrikker sørger for koordinering af databaser, informationsdeling og optimeringsprocedurer.

Udfør gæstens anmodning.

Én certificering til forskellige gæster - reducerer antallet af forskellige købere, der kommer til fabrikken på forskellige tidspunkter.

Forbedre billede og status på fabrikken.

Guide og konsultere forvaltning af detailvirksomheden og opgradere styringssystemet.

Forbedre relationer med medarbejdere.

Øge produktiviteten og øge overskuddet.

Minimere potentielle forretningsrisici som arbejdsrelaterede skader og endog dødsfald, retssager eller tabte ordrer.

Økonomisk støtte leverandører til at gennemføre sociale standarder, tilskynde regeringshandlinger, bilaterale udviklingsbistand og involvere internationale organisationer til at lægge et solidt fundament for langsigtet udvikling.

China Bamboo Factory with BSCI

Chinese Bamboo Factory BSCI

Bamboo Factory with BSCI.jpg

China Bamboo Cutting Board factory BSCI

Back