Banner
Hjem > Blog > Indhold

De fælles skærebræt på markedet i dag er lavet af bambus, træ og plast

May 21, 2018

De fælles skærebrætter på markedet i dag er lavet af bambus, træ og plastik, men kvalificerede bambus skærebræt skal være lavet af naturlige planter. Materialerne er faste og ikke let at knække eller dregs. Snavs er ikke let at sidde fast i revnerne. Det er renere og renere. Fordi bambus skærebræt er let at tørre, er det ikke let at skimmel og har en dårlig lugt. Det er et godt valg. I salven er det bambus skærebræt ikke nok på grund af tykkelsen, der hovedsagelig er lavet af splejsning, kan ikke modstå rammen, så det er bedst at skære grøntsager eller frugter, mens kødet ikke er meget velegnet.

Ved valg af skærebræt skal vi først vælge skærebrætets træ. Generelt er vandkanalen den bedste. Denne slags træ er ikke let at knække, ingen lugt og stærk. For det andet skal vi vælge træet er vandrette striber, denne slags træ er holdbar. De lodrette striber elsker at knække; For det tredje, hvis du ikke spiser grøntsager, køb bambus at gøre, og nu er processen meget avanceret, og den anden bambus er ren og stærk, er det bedste alternativ til afløb!

Træskærebrættet er tykt og hårdt og er egnet til madlavning eller skæring af hårde fødevarer. Under brug er det dog let at trække træet ud og blande det i kødretterne for at spise i kroppen. I det lange løb vil det skade sundheden. Derudover kan brugen af træskærebræt i lang tid skære mærker let ophobes snavs, er vanskeligt at rengøre, og noget træ, som f.eks. Poppel træ selv er let at knække og så gentagne gange brugt, mere tilbøjelige til at opdrætte bakterier. På grund af den kraftige vandoptagelse af træskærebrættet er det ikke let at lufttørre. Hvis det er i et fugtigt miljø i lang tid, er det let at forme, hvilket resulterer i forekomsten af tarmsygdomme. Derfor træskærebrættet fortrinsvis gennemblødt i vegetabilsk olie i 2 timer før brug, så det ikke er let at knække. Når du køber et skærebræt, skal du sørge for at vælge træ, der er sikkert, eller et bord lavet af hvid frugt, saponiner, birk eller pil. [1]

Plastskærebrættet er hovedsageligt lavet af polypropylen, polyethylen osv. Det er ikke egnet til at skære nogle fedtrige fødevarer, ellers er det ikke let at rengøre. Plastskærebrædder er ikke varmebestandige, og varme ting skæres på toppen og bliver let deformeret. Nogle skærebræt indeholder blødgørere, såsom bly og cadmium, som kan forårsage kræftfremkaldende fare ved langvarig brug. Nogle plastskærebrætter med grov tekstur er også nemme at skære i stykker og komme ind i kroppen med mad og forårsage skade på lever og nyrer.

Uanset type skærebræt skal den rengøres i tid efter brug, og den skal hænge på et ventileret sted og må lufttørre. Sæt ikke tæt på væggen eller fladt, ellers kan den anden side ikke tørre, det er let at opdrætte skimmel. Ved rengøring kan du bruge en hård børste til at vaske med vaskemiddel og vaskes derefter gentagne gange med rent vand, kan også bruges varmtvandsvask, kan spille en bakteriedræbende effekt.

Almindelige husholdnings skærebrætter er lavet af oolong træ (almindeligvis kendt som jern) eller bambuspinde. Fordi de ikke er flaky, er de favoriserede. Imidlertid indeholder oolong træ ofte visse lugte og giftige stoffer. Ved at bruge det som skærebræt ødelægger ikke kun fadene, men forårsager også let mavesmerter, kvalme og opkastning. Bambus skærebrætter er ofte skadelige for menneskekroppen, fordi de indeholder visse mængder formaldehyd og benzen.

Derfor bør skærebrættet være lavet af pil eller ginkgo træ. Da begge træstrukturer er bløde, er de ikke let at bryde, når du bruger en kniv. Desuden er disse to slags træ ofte ikke let revnede efter vask med vand.


Back