Banner
Hjem > Blog > Indhold

Anvendelsen af bambus produkter i Hotel

Jul 23, 2018

I dag flere og flere mennesker ser frem til grønne liv. Alt kræver grøn produktion. Det er ikke kun smukke, men også praktisk. Nøglen er at være meget miljøvenlige. Dette er ikke tilfældet, grønne bambus produkter vises gradvist i folks liv, og i en kort periode er der en god dynamik i udviklingen. Bambusparketgulve, bambus møbler m.m. er lavet af bambus, som er mere og mere populære. På samme tid, bambus produkter Boomer i hotellet leverer industri og er efterhånden blevet en særlig post i hotelbranchen.

Det er ikke tilfældigt, at bambus produkter udvides til hotellet og præsentere en god udvikling tendens, som er relateret til Kinas geografiske ressourcer. På samme tid er dette også i overensstemmelse med lav-carbon liv af mennesker på dette stadium.

Kina er landet med den største produktion af bambus sorter i verden, med et samlet areal på 3,5 millioner hektar. Den største kendetegner bambus vækst er at det er en succes i skovrejsning, og det kan bruges til at piske ud bambusskud, skære ned hvert år, og fortsætte med at bruge uden at ødelægge den økologiske balance miljø. . Derudover bambus er holdbart i kvalitet og har de samme trækstyrke som stål. Pres modstand er sammenlignelig med mursten og cement.

Desuden, den nuværende meget roste livsstil er en lav-carbon liv. Bambus har en særlig betydning i bevarelse af ressourcerne og økologiske miljøbeskyttelse. Udviklingen af en kulstoffattig økonomi er blevet trend verden økonomisk og social transformationsproces. 

Endelig, i folkets langsigtede indtryk, bambus symboliserer værdighed, elegance, nobleness, enkelhed, ligegyldighed, høj og integritet. Dette første giver kunderne et godt indtryk, og nu levestandarden for befolkningen er ikke kun forbedret, men også forfulgt. Ikke kun lækre mad, men også en åndelig nydelse, visuel nydelse. Med udviklingen af teknologi, sammenlignet med traditionelle bambus møbler, moderne bambus møbler er blevet forbedret og udvidet i funktion og design er enkel. Glat og mere forskelligartede i materialer og processer.

Hverdagen og de rigtige mennesker har ret, udvidelse af bambus produkter til forsyninger hotelbranchen vil helt sikkert opnå hurtige udvikling, og med tiden vil blive en ny funktion i hotelbranchen forsyninger.


Back