Banner
Hjem > Blog > Indhold

Fordelene ved bambuspaneler

Jun 22, 2018
 1. Fordelene ved Bamboo Panels
  Bambuspanelerne er kendt som moso bambus eller bambusglulam. Overfladerne ligner træpaneler. De carboniserede bambusplader med en meget klar, naturlig, lys og elegant tekstur, som gør bambuspaneler meget populære til hjem, hus, haveindretning.
  Det er med høj densitet og ikke let at knække, god elasticitet og sejhed. Bambuspladerne kan leveres i naturlige eller carboniserede farver ved forskellige anvendelser og kundens anmodning. I mellemtiden kan de fremstilles i forskellige strukturer som vandrette, lodrette, tværs eller flerlags bambuspaneler. Bambuspladerne er sammensat af forskellige lag af bambusstrimler, det er derfor folk kalder det bambusplywood.

  Fordelene ved bambuspaneler:
  1.Bambuspaneler anvendes generelt til bambusplitning, og de er sammensat med viskose ved høj temperatur. Egenskaberne ved dette produkt er stabile og stabile. Åbn ikke limen og deformeres ikke let. Fjern sukkeret fra bambus, syreværdi. Efter stivelsen og proteinet har den en stærk anti-møll, holdbare egenskaber. Den højtryks sammensatte bambus er meget slidstærk, støbefast, glat og blød overflade og stabil i kvalitet. Det kan anvendes til møbler, kunsthåndværk, legetøj, maskiner og andre avancerede materialer.
  2.For den naturlige bambus af høj kvalitet har en miljøvenlig slidbane til dens naturlige anvendelse. Det er naturligt tekstureret, frisk og elegant, hvilket giver en ægte retur effekt. Bambuspaneler erstattede det oprindelige træ. Dette materiale reducerede i høj grad skade forårsaget af andet træ i form af skadelige stoffer. Indholdet af formaldehyd var lavere end det for træ og andre materialer, og det var egnet til hjemmebrug.
  Bamboo Advantages.jpg

Back