Banner
Hjem > Blog > Indhold

Fordelen ved bambusmøbler

Jun 27, 2018

Bambus er et af de vigtige materialer til indretning og familieindretning. Uanset om det er levende møbler eller kontormøbler, bliver denne slags bambusmøbler det almindelige marked for møbler i fremtiden. Udviklingen og udnyttelsen af bambusmøbelplademøbler er bred, og selve bambus har egenskaberne af lavt kulstof, miljøbeskyttelse og natur. Bambusmøbler er fire faktorer for sundhed og miljøbeskyttelse.

1, bambus i sig selv er ren naturlig, giftfri og harmløs. Bambusprodukter skal bruge en vis mængde formaldehyd i produktionen af klæbemidler, men fordi mængden af lim er forholdsvis lille, har den eksisterende forarbejdningsteknologi fuldstændig sikret, at fordampningen af formaldehyd kan styres inden for rækkevidden af biologisk sundhed.

  2, vil udviklingen og brugen af bambusmøbler forbedre begejstring for bambusbønder, bambus og bambus, yderligere fremme dyrkning af bambusplantage, fremme udvidelsen af bambus skov og øge mængden af bambusproduktion, gavne menneskeheden, holde jorden og vand, justere klimaet og opretholde en god cyklus af naturlig økologi.

  3, er råmaterialerne i bambusmøbelprodukter helt naturlige, og de kan også nedbrydes frit under naturlige forhold uden at forårsage to forurening. Udskiftning af bambusprodukter, porcelænprodukter og glasfiberprodukter med bambusmøbelplader, undgår de to forurening meget vigtig miljøværdi.

  4, bambus familie adhering til "træ besparelse, miljøbeskyttelse, lavt kulstof" design koncept, opgive produktionen af melamin, tre oxidation to aluminium og andre vanskelige og vanskelige at rense forureningen af råmaterialerne, reducere kulstofemissioner og miljøforurening , i overensstemmelse med de internationale miljøbeskyttelsesstandarder.

Bamboo Furniture set.jpg

Bamboo Furniture.jpg


Back