Banner
Hjem > Blog > Indhold

Advanage af Strandvævede Bambusgulve

Jun 29, 2018

Udseendet af Strandvævede Bambusgulve har fundamentalt ændret den traditionelle grove behandlingsmåde af bambusgulve, bryder gennem begrænsningerne af den almindelige bambusgulvefremstillings teknologi og har revolutioneret udnyttelsen af råmaterialer fra 30% til 90% og introducerede mest avanceret teknologi under forudsætning af kvalitetssikring. Det kan siges, at Strand Bamboo er produktet af den mest avancerede teknologi i bambusgulveindustrien. Det vil virkelig introducere behandlingen af bambusgulve i "high-speed rail" æra af industrialisering. Bambus gulvbelægningen med høj densitet har karakteristika af høj densitet af bambus, egenskaberne ved bambusvarmeisolering, fugtisolerende, lydisolering og ikke let at korrodere. Det er raffineret til en højteknologisk teknologi med brandforebyggelse, insektbeskyttet og vandtæt, og anvendelsen af bambusgulv i Kina er derfor hævet til et højere niveau, og der skabes højdensitets Strand Bamboo gulve.

Outdoor Bamboo Flooring.jpg

Nittende århundrede er Europas verden, det tyvende århundrede er Amerika, det 21. århundrede er østens verden, det bambusmateriale, der repræsenterer essensen af den orientalske kultur, omforme den orientalske bambus civilisation med den internationale high-end teknisk samarbejde, er i overensstemmelse med den internationale udviklingstrend for lavt kulstof og miljøbeskyttelse og sætter det bambus-åndelige bælte, der strømmer i østets knogler til hele verden. Bambus gulv er den mest miljøvenlige, den mest stabile, den mest overkommelige, den mest smage, den mest praktiske af det mest spændende gulv.

Sammenlignet med den styrkende trægulvkvalitet: farveforskellen er lille, fordi bambusens vækstradius er meget mindre end træets, det er ikke alvorligt påvirket af solskinnet, der er ingen åbenlyse forskel mellem Yin og Yang, og bambusgulvningen er rig på bambusmønster, og farven og glansen er velproportionerede; overfladens hårdhed er også et godt punkt i bambusgulvet. Fordi bambusgulve er en plant grov fiberstruktur, er dens naturlige hårdhed mere end dobbelt så høj som træets, og det er ikke let at deformere. Teoriens levetid er 20 år. Med hensyn til stabilitet er bambus gulvkrympning og udvidelsesforhold mindre end massivt træbelægning.

Og rigtig trægulv pris: den ægte trægulv på markedet, to hundrede eller tre hundrede yuan per kvadratmeter, høj fire hundrede eller fem hundrede yuan, ren solid træ gulv pris er langt højere end prisen på bambus gulve. Bambusgulvet er elegant i stil og billigere i pris end massivt trægulve. Det opfylder psykologien af høj kvalitet og overkommelig, når forbrugerne køber gulve. Og massivt træ komposit gulv end miljøbeskyttelse: Bambus er afhængig af underjordisk bambus plage til avl, og bambusskud vokser og vokser hvert år. Efter vækstperioden og stabilitetsperioden vil materialet falde og blive skarpt. Derfor er selektiv skæring nødvendig hvert år. Bambusgulve vælger den bedste 5-6 årige bambus, som ikke påvirker vækstmiljøet. Derfor er det et miljøvenligt miljøvenligt produkt.

Sammenlignet med flisegulvet er bambusbundet lavet af bambus. Faktisk er det ikke det samme som det massive trægulv, men sorten af træ er anderledes, så det kan sammenlignes med det massive trægulv i smagen. Desuden er bambusgulvets kulturelle fundament dybt tæt forbundet med den traditionelle kinesiske bambuskultur, og fliserne tilhører generelt den lave endeindretning og er mindre attraktive for high-end publikum og high-end forbrug. Gulvtæppet er mere praktisk end tæppet: Gulvtæppet er støvet og er ikke egnet til det tørre vejr i nord. Det er let at støve og er ikke egnet til det fugtige miljø i syd. Generelt er gulvtæppet ikke egnet til brug af familieindretning, men bambusgulv er let at rengøre, fordi densiteten er højere end træbunden, så det er ikke nemt at optage vand, det er den mest økonomiske gulv og karakteren er ekstraordinær.

Strand Woven Bamboo China Factory.jpg

Strand Woven Bamboo Factory.jpg

Back