Banner
Hjem > Blog > Indhold

Hvordan producerer bambuspinde?

Jul 31, 2018

Vi producerer og eksporterer store volumener af bambuspinde . Vi kalder dem forskellige navne til forskellige anvendelser.

Bambuspinde til røgelse

Bambus Røgelse pinde

Bambuspinde på grillning

Bambus bbq spydspidser

bambusspidser på grillen

Bambuspinde til grilling

bambuspinde til røgelse

bambus røgelse sticks

Hvordan producerer bambuspinde ?

S aw bambus: Bambus savemaskinen bruges til at så den originale bambus ind i savens længde. Sæbemaskinen består hovedsageligt af rammen, motoren, savbladet og transmissionsstrukturen. Saven har to slags almindelige savklinger og legerings savklinger.

Brok bambus: Den brudte bambusmaskine bruges til at skære savet bambus. Antallet af udskæringer afhænger af bredden af det bambusstykke, der kræves. Derfor er bambusbrudsmaskinen udstyret med et stort antal knive. I henhold til produktets krav og størrelsen af bambus anvendes forskellige knive. Det er praktisk og praktisk at skifte knive.

Åbningsfilm: Åbningsmaskinen kan gå til den hævede del af bambusets udendørs have, gå til den grønne maskine for at lade bambusstykket passere den øvre og nedre kniv, fjern den ydre bambusgrøn og det indvendige lag af bambusgult og lav bambusstykket.

Sød bambuspind

Tegning: Trådtrækmaskinen er et vigtigere udstyr til behandling af duftende bambuspinde. Det er generelt sammensat af en ramme, to motorer (fodringsmotor og værktøjsdrevmotor), foderhjul, skære- og transmissionssystem. Maskinens alsidighed er god, og kun udskiftning af værktøjet kan tilfredsstille efterspørgslen fra forskellige produkter.

Sågtråd, polering: Trådsavemaskinen skærer den trukket bambustråd ind i den længde, der kræves til duften, og polerer den derefter på polermaskinen.


Back