Banner
Hjem > Blog > Indhold

hvordan man laver bambusplywoodplader

Jul 30, 2018

Produktion af bambus krydsfiner ark :

Bambuskrydsfinerpladerne er lavet af et riflet bambusstykke af samme tykkelse, og bambusstykket er udarbejdet af den fladskalingsmetode. "Højtemperaturblødgøring af bambusmaterialet" Er den tekniske funktion af produktet. Bambus krydsfiner kan bruges som en fælles strukturbræt eller som en bilgulv ved pladelængde og overfladebehandling.

Bambus krydsfiner ark proces funktioner:

1. Forberedelse af tykke bambusplader med riller

Den store diameter bambus er tværsnit i bambusegmenter, formalet til den ydre sektion og derefter snittet i længderetningen i 2-4 stykker og derefter formalet til indersektionen til madlavning og blødgøring og derefter opvarmet og trykket på det øverste tryk Enkeltlags flad tryk til bueformede bambusstykker udfoldes i et plan. Endelig forarbejdes det til et tykt bambusstykke uden bambusgrøn eller bambusgult ved dobbeltsidet planning.

2, stereotype tørring

For at forhindre bambusarket i at blive krøllet og deformeret under den laterale elastiske genopretningskraft under tørringsprocessen, er det nødvendigt at vedtage en tryktørringsmetode og udstyr til opvarmning af det våde bambusark under tryk og for at fjerne trykket, når trykket frigives. Fugt og fri formindskelse.

3, bambus størrelse

Bambusrullen blev overtrukket med en vandopløselig phenolharpikslim ved hjælp af en fire-rullecoater, og limens størrelse var 300-350 g / m2 (dobbeltsidet). 1% - 3% mel, sojamel osv. Kan tilsættes til klæbemidlet som fyldstof. Fyldmaterialet kan let danne en film på overfladen, efter at limen er påført, og det er ikke let at fremstille et limfænomen, når det er varmt presset, og limlaget i limlaget kan forbedres efter hærdning.

4, blanket

Den manuelle blanking er vedtaget, og emnet er strengt udført i overensstemmelse med symmetriprincippet, oddlagsprincippet og princippet om, at teksten af tilstødende lag af bambus er vinkelret på hinanden. Panelet skal være lavet af et bambusstykke af god kvalitet, og materialet i det andet stykke bruges som bagplade. Bambusgrønnen på overfladen og bagpladen vender udad, og bambusgulten vender indad; Når kernepladen er monteret, er orienteringen af de tilstødende bambusstykker påkrævet at skiftevis arrangeres i henhold til den bambusgrønne overflade og den bambusgul overflade.

5, fortryk og varmt tryk

(1) for at forhindre defekter såsom laminering og adskillelse forårsaget af forskydning af pladen, når pladen er anbragt i den varme presse, bliver pladen forkomprimeret ved stuetemperatur, inden den bliver presset varmt efter bundningen. Et helt materiale.

(2) ved hjælp af varm-varm limbindingsproces er varmpressetemperaturen ca. 140oc, enhedstrykket er 2,5-3,0mpa, og den varme pressetid beregnes i overensstemmelse med tykkelsen af det færdige produkt, generelt 1,1min / mm.

For at forhindre "Bubbling" -fænomenet anvendes der normalt en tre-trins trykbehandlingsproces i det sene stadium af varmtpressning. Den første sektion reduceres fra arbejdstrykket til "Balanceret tryk", den anden sektion reduceres til "Zero" Ved "Balanceret tryk", og den tredje sektion gennemføres fra nul til varmpladen.

6, bordets længde og overfladebehandling

Bambus krydsfiner anvendes hovedsagelig som gulvet i bilen, så længden af pladen skal være i overensstemmelse med længden af bilen, og den pressede plade er kortere, så den skal forlænges.

Længden og overfladebehandlingen af arket omfatter en endefræsning, skråbelægning og lapforbindelse, termokompressionslængde, langsgående trimning, panelbelægning og overlejringsskærm, og varmpressning for at helbrede panelet presse processen ud som masker.

Back