Banner
Hjem > Blog > Indhold

Sådan forlænges levetiden for bambusgulve.

Jul 07, 2018

Korrekt brug og vedligeholdelse er nøglen til at forlænge levetiden for bambusgulve.

Korrekt brug og vedligeholdelse er nøglen til at forlænge levetiden for bambusgulve. Tre aspekter bør være opmærksom på brugen af bambus gulve.

Maintain Bamboo Floorings.jpg

Først skal du holde fugtigheden i rummet. Selvom bambusgulv er behandlet ved tørring, reduceres størrelsesændringen, men fordi bambus er naturligt materiale, vil bambusgulvene også ændre sig med ændringen af tør luftfugtighed i klimaet. I det nordlige område, hvis tørsæsonen, især den åbne opvarmning, kan forbrugerne justere fugtigheden ved forskellige metoder, som f.eks. Luftfugter eller varmere. I det sydlige område til regntiden bør forbrugerne åbne vinduet og ventilationen for at holde indendørs tørret. Samtidig bør indendørs brug af bambusgulv forsøge at undgå en stor mængde vandkontakt. Hvis der sprøjtes vand på gulvet, skal det være tørt og rent i tide.

For det andet undgås beskadigelse af gulvfladen. Bambus gulvmaling bør undgå hård indvirkning, skarpe ridser, metalfriktion og så videre. For at forhindre støv, sand og andre ting fra at blive bragt ind i rummet, kan en dørmatte placeres ved døren, men indersålen skal holdes ren. Tør ikke overfladen af bambus bord med negle, eller brug sko med metal negle for at komme ind i rummet. Møblerne kan indpakkes med nogle fiberstoffer, så møblerne kan flyttes mere bekvemt og møbler kan ikke beskadige gulvet.

Endelig skal gulvet rengøres korrekt. I daglig brugsprocessen skal du holde gulvet på bambusgulvet rent, rent, rent feje rent og derefter bruge en vrøvl, normalt med en blød våd klud for at tørre gulvet, selvfølgelig som tæppet, hvor støvet fjerner støvet på gulvet. Ifølge brugssituationen kan voks vokse et par år for at holde filmen glat og rent. Hvis forholdene tillader det, kan der anvendes 2 til 3 måneder på gulvvoks på overfladen af bambusgulve, så vedligeholdelseseffekten er bedre.

Derudover er der ofte brug for klimaanlæg til regulering af indendørs lufttemperatur.

Bambus gulve er beskidte derhjemme. Hvilke rengøringsmidler og voksningsmetoder kan gøre gulvene så lyse som nye?

Først sættes gulvvokset i tinet, smelter det på komfuret og hæld det langsomt i petroleum og rør det ned, indtil skokrøjen blandes. Et værelse på 14 kvadratmeter kræver ca. 50 gram voks og 125 gram petroleum. Tør trægulvet rent, tør gulvet af med ren bomuldsklud og voksolie. Smør ikke for tykt. For hver belægning 2 - 3 kvadratmeter, stop 2 - 3 minutter. Når du ikke holder fast i dine hænder, skal du tørre med et stykke tør klud på jorden med voks indtil det skinner. Når jorden er færdig, skal den gentages hver en eller to måneder. Mængden af voks kan reduceres mindre end første gang.


Back