Banner
Hjem > Blog > Indhold

Forskel på bambusfiner og træfiner

Jun 26, 2018

1. Bambusfinerens tekstur er fin og glat, og træbarken er lidt ru og dens overfladestruktur er forskellig.

2. Bambusfinerfarve er forenet, for det meste gul hvid (NATURLIG), brun (carboniseret farve), så det hedder "Videnskab og teknologi Bambusfiner".

3. Bambusfinerens styrke er høj, elasticiteten er god, og densiteten er høj. Produktionen af bambusfiner bestemmer det ensartede arrangement og ensartet tekstur af bambusskiver. Bambusbark er normalt lavet af 4-6 år gammel bambus som råmateriale. På dette tidspunkt er bambusvæggen tyk og tyk, så den har høj styrke, god elasticitet og høj densitet.

4. Bambusfiner har god slidstyrke og slagfasthed og lang levetid. Bambus bambusvæg består af tre lag bambusgrøn, bambuskød og bambusgult. Tætheden af bambuskød er lille nær indersiden af bambus gul, og øges gradvist i retning af bambusgrøn, og densiteten nær bambusgrønsiden er den største. Når du laver bambusplader, skal bambus og bambusblade være planet og anbringes på overfladen af gulvet med høj densitet. Den gennemsnitlige tæthed af bambusbark er ca. 0,78 / kubikcentimeter, og overfladetætheden kan nå mere end 0,90 g / cm3. Derfor har Bamboo Finer sammenlignet med importeret træhud en hård overflade, slagfasthed og lang levetid.

5. Bambusfiner er ikke sårbar over for erosion af bakterier og skadedyr. Selvom bambus indeholder rige sukker, stivelse og protein, er det let at forårsage orme, meldug og så videre. Men i hovedstyrets fremstillingsproces er denne situation taget i betragtning. Foranstaltningerne med kogning, højtemperaturtørring, høj temperatur og højtrykslimning er blevet taget, og den insekticide og steriliseringsbehandling er blevet udført. Den interne kostpris er opløst, dekomponeret eller ændret. Derfor er det ikke let at lide af erosionen af bakterier og insekter.

6. Bambusfinerens struktur er rimelig, og stabiliteten er god. Bambus tekstur er lige, og den er fuldt tørret efter åbningen. Fugtabsorptionen og krympningen af bambus er lidt lavere end for træ. Bambusfiner har også designet en rimelig strukturform, så bambuspladen har god stabilitet og er ikke let at forårsage warpage.

7. Bambusfiner er bedre end træoverfladen, den vil ikke knække, bambus er skåret ud i det udendørs, vind- og regnafspilningen, den lange krakning er på grund af den store forskel i bambusens og bambusens tæthed , især densiteten af den bambusgrønne del, og krympningen er stor, når vandet ændres i bambus, hvilket forårsager revnen. Imidlertid er bambusgrøn bambusgult i færd med at lave bambusfiner gulvet planet og tørret, og stresset er blevet elimineret, og der vil ikke opstå revner.


Back