Banner
Hjem > Blog > Indhold

Kinesisk bambus historie

Jun 29, 2018

I 40'erne blev bambus krydsfiner udviklet i fremmede lande. Bambus fiberbræt og enkeltbrættet produktionslinje er blevet bygget efter hinanden. Bambusforarbejdning i Kina har været fast i de traditionelle projekter, og teknologien er bagud og produktet er monotont.

I de sidste 10 år har staten og regeringerne på alle niveauer styrket arbejdet med fondsstøtte, industriel ledelse og videnskabelig og teknologisk forfremmelse til bambusindustrien, og bambusindustrien i Kina er steget stille.

De vigtigste produkter er bambus træbaserede paneler i stedet for forskellige træplader. De vigtigste produkter er bambus vævet krydsfiner, bambus lag aktive, bambus finer skærebræt, finer dekorative bord, bambus floral gulv, bambus træ komposit bord, bambus scoreboard, bambus træ materiale bord, bambus planer bord, bambus træ flise plade og bambus fiber bord , etc. . Bambusbaserede paneler er af fin kvalitet og er ikke let at knække og deformere. De har fordelene ved kompression, træk og bøjningsmodstand, og alle præstationsindekserne er højere end almindeligt træ.

Ifølge ufuldstændige statistikker er der etableret hundredvis af bambusbaserede træbaserede paneler i Zhejiang, Fujian, Hunan, Jiangxi, Guangdong, Sichuan og andre sydlige provinser og regioner med en årlig produktion på mere end 50 tusind M3, hvilket svarer til 150 tusind M tømmer om året. På nuværende tidspunkt har bambusbaserede paneler været udbredt i konstruktion, emballage, møbler, transport og andre industrier i Kina.

Bambusmøbler er rig på sin unikke æstetiske følelse, og bambus er let at bøje og formes. Det er et ideelt materiale til fremstilling af forskellige slags smukke møbler. På nuværende tidspunkt omfatter bambusmøbler hovedsagelig runde bambusmøbler, alle bambuslimede folde møbler, bambus Kuang finérmøbler, tyndplade finér kombinationsmøbler og flerlags limede bøjningsmøbler. For eksempel bruger Sichuan-provinsen bambus kølig pude til at lave "Simmons" på bagsiden, og bliver en kombination af kinesiske og vestlige vinter- og sommerprodukter med dobbelt anvendelse, smuk, generøs, behagelig og holdbar og tilføjer en ny stil til møblerne.

Bambus er også meget anvendt i civilingeniør. For mere end 2000 år siden har Kina været meget udbredt i opførelsen af folkehuse. Indtil videre har mange sydlige provinser stadig brug af bambus til at bygge nogle semi permanente eller midlertidige huse, skure og pakhuse. I haven er bambuspavillon og Xie-korridoren forbundet, hvilket er mere orientalsk og unik.

Nogle lande, der er rige på bambus i fremmede lande som Bangladeshs boligbyggeri 90% er bygget af bambus. Der er mange udenlandske litteraturer om anvendelsen af bambus på dette område. For eksempel har den amerikanske undersøgelse FAMcClure opsummeret de grundlæggende metoder til bygning af byggematerialer i Sydkina. I 1953 udgav den bogen "Bambus som byggemateriale". FNs ministerium for sociale anliggender og økonomiministeriet offentliggjorde i 1972 "bambus og reed i byggeri". Ansøgningen på toppen.

Bambus har mange anvendelser inden for anlægsarbejder, som kan groft opdeles i følgende kategorier: grundkolonner, byggepuder, stilladser, gulvmaterialer (gulve). Tagdækning materialer (Zhu Wa), vægge (bambus væg, hegn væg), truss, jord bambus struktur, indretning, bambus vandrør, bambus armeret beton og så videre.

Kunming Architectural Design Institute og Kunming Construction Company har udformet en stor bambusbygning bygget til olie og bambus, og udstilles på udstillingen "Natural Wonders" i Zürich, Schweiz i 1984, for alle aspekter af opmærksomheden. I 1985 blev det ombygget i Holland, med en høj 22,5m, som er opdelt i fem lag. Det er en spektakulær lettelse. Det er et produkt af kombinationen af kinesisk traditionel bambus teknologi og moderne design teknologi.

I 1988 byggede de en høj 7,7m, to-spændt bambusbro med en høj 7,7m og en fuld længde på 55m ved den niende Have Expo i Tyskland, som igen blev forårsaget af en fornemmelse kaldet "den første bambusbro i Europa".

Med udviklingen af videnskab og teknologi har Kina åbnet et nyt felt af bambusudnyttelse. Produkterne fra bambusprodukter har nået hundredvis af forskellige produkter. Udviklingen af industriel produktion af bambus træbaserede paneler er særligt signifikant. Fra brugen og strukturen kan klassificeringen klassificeres som følger: bambus træpanel og bambusmaterialebord Krydsfiner, bambusplywood, bambusplywood, bambusplywood, bambusplywood (bilkasse), bambusplywood (byggeskabelon), bambusplywood, bambus krydsfiner, bambus krydsfiner, bambus gulv, enkeltlag, tre lag tværs skæreplade, bambus træ komposit bord, bambus plast komposit plade finer finer panel.


Back