Banner
Hjem > Blog > Indhold

Bamboo Product Maintenance Tips

Jul 17, 2018

Siden oldtiden har Kina en historie med stærke bambusprodukter, der spænder fra bambuspinde til møbler, hvilket afspejler bambusens kærlighed i Kina. Men hvis ukorrekt vedligeholdelse vil beskadige dem. I dag vil vi gerne introducere maintenace tips til bambus produkter.

Bamboo Products maintenance.jpg

Bamboo produkt vedligeholdelsesmetode en

For store stykker bambusmøbler såsom frysere, bogreoler og liggestole skal snavsene i hullerne fjernes og skylles med vand. Især bambusredskaber, der ikke er i brug, skal vaskes, tørres og opbevares på et tørt, ventileret sted. Forbered dig på arrangementet, hvis du har den betingelse, kan du anvende lak og kogte Tung olie, når du bare køber bambusprodukterne. Dette er ikke kun anti-mide, men også holdbart og smukt, hvilket er en god ting. Nyindkøbte små og mellemstore bambusvarer, såsom kurve, måtter mv., Dampes fortrinsvis fortrinsvis af høj temperatur forseglet damp.

Bamboo produkt vedligeholdelsesmetode to

Dampning i 2-3 timer, du kan helt dræbe insekter og mikroorganismer gemt i bambus. Du kan også bruge kogt vand og en vis mængde salt til at suge bambus i 1-2 dage, hvilket også kan forhindre forekomsten af insekter. Hvis du finder insekter, kan du bruge de følgende metoder til at fjerne insekterne: Først skal du bruge den passende mængde skarp peber eller peber, mash i slutningen, ting i pupillen og bruge kogt vand til at injicere, medfører drab insekter, kan forhindre spredning af insekter; Det er lavet med petroleum og et spor af dichlorvos. Det dryppes ind i eleven og kan dræbe bladlus. Denne metode er imidlertid ikke egnet til brug i kurve, skabe osv. Til opbevaring af mad for at forhindre ulykker.

Bamboo produkt vedligeholdelsesmetode tre

De fysiske metoder omfatter hovedsagelig høj temperatur metode, vanddypning metode, rygning metode, gas justeringsmetode, langt infrarød stråle metode, mikrobølge metode og ray metode. Fordelene ved disse metoder er forureningsfri og 5-resterig gift. Ulempen er, at de behandlede bambusprodukter eller bambusprodukter kan geninficeres med kvaler og forme, hvis de ikke er ordentligt opbevaret. Desuden er bambus, der er skåret ned i foråret, modtagelig overfor insekter, og bambus, der er skåret ned om vinteren, er svært at blive forvrænget. Derfor bør bambusfældning arrangeres om vinteren så meget som muligt. Desuden bør bambus efter fældning transporteres til produktionsstedet til brug så hurtigt som muligt eller bruges til at forhindre insekter og mildews.

Bamboo produkt vedligeholdelsesmetode fire

De kemiske metoder omfatter hovedsageligt en belægningsmetode, en dyppemetode, en madlavningsmetode, en røgningsmetode og en trykinjektionsmetode. Fordelene ved disse metoder er, at anti-mide- og anti-korrosionseffekterne er gode, og tiden er lang. Ulempen er, at nogle af stofferne er giftige og nemt forurener produkterne og miljøet. Med den øgede bevidsthed om miljøbeskyttelse er miljøbeskyttelseskravene og normerne for bambusinsekticider, konserveringsmidler og støbeformmidler også stigende. Konserveringsmidler som CCA og PCP er f.eks. Blevet forbudt i Europa, og CCB og CCF anvendes hovedsageligt. , og konserveringsmidler, såsom ACQ.


Back