Banner
Hjem > Blog > Indhold

Bambus krydsfiner fordele

Aug 07, 2018
Bamboo Table Tops

Bambus krydsfiner anvendes i en lang række anvendelser: I byggebranchen, som byggeværktøjer, såvel som indvendige materialer såsom gulvbelægning; i emballage, som forskellige dele til maskindele mv .; skibsbygningsindustrien, der anvendes som indvendige opbevaringspaneler og andre møbler; transportindustrien, der anvendes som tog og andre bilpaneler og gulve; landbrug, der anvendes som strukturelle materialer som vindmøller. Samtidig anvendes bambuslimplade som møbler til borde, stole, garderobeskabe, skærme, frysere, midlertidige arbejdsskure mv., Og det viser en bred udviklingsudsigt.

Bambus krydsfiner skabeloner er lavet af bambus crucibles, der er stærke i styrke, stål og hårdhed. Derfor har bambus krydsfiner skabelonen rig elasticitet, slidstyrke, slagfasthed, lang levetid og flere cyklusser. Egenskaber ved brug og så videre; På grund af den lette vægt af bambuskrydsfinen kan den udformes til en stor overfladefunktion, hvilket reducerer skabelonfalsømmen, forbedrer montering og demontering af arbejdsgennemførelsen og fremskynder konstruktionens fremskridt. Fordi krympefrekvensen, ekspansionsgraden og vandabsorptionshastigheden for bambusplywood er højere end træet er lavt, så dets vandmodstand er godt, og bambuslimskabelonen ikke er rustfri, fugtisoleret, glat og let at behandle; Af forskellige årsager er bambuslimpladskabelonen endnu mere unik i byggebranchen.

Med sin iboende kvalitet, omhyggelig forarbejdning og udsøgt udseende er bambusgummiarket kommet ind på applikationsfelter involveret i indenlandske og udenlandske markeder.


Back