Banner
Hjem > Blog > Indhold

Bambus plastplade proces egenskaber

May 21, 2018

Den er sammensat af et rillet tykt og tykt stykke bambus limet sammen som en strukturel enhed. Den bambus stykke er forberedt ved screed planlægning. Den "høje temperatur blødgøring og klemning af bambus materiale" er den tekniske funktion af produktet. Bambus krydsfiner kan bruges som en fælles strukturplade, men kan også bruges som bil gulv gennem tallerkenlængde og overfladebehandling.

Procesegenskaber

1. Forberedelse af rillede tykke bambusstykker

Bambus limplade

Bambus limplade

Bambus med stor diameter er tværsnit i bambusegmenter, og de ydre segmenter er formalet i langsgående segmenter på 2-4 blokke. De indvendige segmenter males derefter og dampes, blødgøres og opvarmes derefter og tryksættes på en enkeltlags fladtryk. Formet bambus udvider sig til et fly. Endelig forarbejdes det til et tykt og tyndt bambusstykke uden bambus og bambusgul med dobbeltfladet planer.

2, sæt tør

For at forhindre, at bambusstykkerne tørrer under tørringen, skal de flade bambusstykker blive krøllede og deformeres under virkningen af den laterale elastiske genopretningskraft, og tryktørringsprocessen og udstyret skal bruges til opvarmning af de våde bambusstykker under tryk og fjern dem, når trykket er lettet. Fugt og fri formindskelse.

3, bambus størrelse

En four-roller coating maskine blev brugt til at påføre en vandopløselig phenolharpikslim til bambusrullen. Den anvendte limmængde var 300-350 g / m2 (begge sider). Lim kan tilsættes med 1% - 3% mel, sojamel osv. Som fyldstoffer. Fyldmaterialet kan gøre bambusfilmen nemt til at danne en film på overfladen efter limen påføres, og det er ikke let at producere flowlimfænomenet under det varme tryk. Efter hærdningen kan brætheden af limlaget forbedres.

4, gruppe blank

Brugen af manuel samling i nøje overensstemmelse med symmetriprincippet, princippet om ulige nummererede lag og princippet om tilstødende lag af bambustekst er vinkelret på hinanden. Kræver panelet at bruge et godt bambusmateriale, materialet i bambus som bagplade. Bambusfladen på overfladen og bagpladen vender udad og bambusgulen vender indad; Når kernebrættet er dannet, er orienteringen af tilstødende bambusstykker påkrævet at skiftevis arrangeres i henhold til bambusgrøn overflade og bambus gul overflade.

5, forpresse og varmt presse

(1) Forspænding For at forhindre forskydning af pladen, der skyldes forskydning af pladen i varmpressen, skal defekter såsom stablede kerner og afmonterede sømme blive fortrykt ved stuetemperatur, inden de trykkes varmt i pladen. Syntese et helt materiale.

(2) Hot pressing En hot-hot limning proces er vedtaget. Varmetrykketemperaturen er ca. 140oC, enhedstrykket er 2,5-3,0 MPa, og varmepressetiden beregnes i overensstemmelse med pladens færdige produkttykkelse, hvilket generelt er 1,1 min / mm.

For at forhindre "boblende" fænomenet anvendes der normalt en tre-trins trykbehandlingsproces i det senere stadium af hot pressing. Det første segment blev reduceret fra arbejdstryk til "balanceret tryk", det andet segment blev reduceret fra "balanceret tryk" til nul, og det tredje segment blev åbnet fra nul til varm plade.

6, plade længde og overfladebehandling

Bambus krydsfiner anvendes hovedsagelig som vognens gulv, så længden af pladen skal være den samme som vognens længde, og længden af det pressede ark er kortere.

Længden og overfladebehandlingen af arket omfatter endemalingskanter, skråbelægning og lapping, termokompressionsbinding, langsgående skæring, pladebelægning og stencilskærme. Udtryk webmærker og andre processer.


Back