Banner
Hjem > Blog > Indhold

Bamboo Paper Straws

Sep 14, 2018

Drikkebånd er vigtige produkter i både udviklede og udviklingslande. I de seneste år har fødevareemballageindustrien udviklet sig hurtigt. Samtidig har det bragt bekvemmelighed til folks liv. Samtidig er flere og flere kasserede plaststråler og lignende produkter begyndt at bære miljøet, og der er gradvis opstået papirstråler på grund af deres genanvendelighed. Uden fordel. Vi arbejder hovedsagelig på brune og grønne bambuspapir, der drikker straw .

Bamboo Drinking Straw.jpg

Bamboo Paper Straw.jpg

Bambuspapirstrået er et miljøvenligt strå, der nedbrydes og forsvinder i jorden efter et par måneders brug. Det globale papirstrømparked kan geografisk opdeles i Nordamerika, herunder Japans Asien-Stillehavsområde, Latinamerika, Østeuropa, Vesteuropa, Mellemøsten og Nordafrika.

I marts 2018 indførte Det Forenede Kongerige og andre udviklede lande en "plastikbegrænsning" for at reducere forurening forårsaget af plast. Derefter har andre udviklinger eller udviklede lande som Indien, Sydafrika, Thailand og Costa Rica taget lignende foranstaltninger for at begrænse brugen af plaststråler og fremme vigtigheden af papirstråler. Valget af kunder til miljøvenlig emballage er den vigtigste drivkraft for væksten i papirpipettemarkedet. Men fordi papirstrålen er dyrere end plaststrålen, er prisen lidt dyrere, hvilket kan blive en hindring for udviklingen af papirstråmarkedet.

Efter produktkategori:

Brune kraftpapirstråler, Hvid kraftpapirstråler, Trykning af papirstråler

Klassificeret ved ansøgning:

Kulbrinter, milkshake, Iced tea, frugtsaft, Alkoholholdige drikkevarer

Ifølge slutbruget:

Hotel

Restauranter og moteller, Bar og lounge

For ethvert papirstrå eller bambuspapir drikkestråler, skal du tale med Two City Industry.Back