Banner
Hjem > Blog > Indhold

Bambus lampe design

Aug 16, 2018
Small Bamboo Table Lamp

Bambus lampe kaldes også lys bambus lampe, kunst bambus lampe. Bambus belysning har en lang historie. Det plejede at være en simpel lampe lavet af særlige bambus. Bambus lampe belysning, indarbejde de klassiske elementer i kinesisk stil, begyndte at tiltrække flere forbrugernes opmærksomhed og kærlighed. Nogle mennesker evaluere værdien afbambus lamper: "Det er ikke mainstream, men i det mindste entydig."

Bambus udvalg af bambus lamper: bambus bruges til at lave bambus lamper er meget elegant. Vækst af bambus er stærkt påvirket af lys. Bambus på toppen af bjerget og ved foden af bjerget kan ikke bruges. Et eller to år af bud bambus er ikke nok, mindst 5 år gamle bambus. Ligesom nogle lys-fremsendende bambus lamper er det dybest set en høj kvalitet bambus, der har været dyrket i mere end 5 år. Da det er nødvendigt at gå gennem trinene til gulvafhøvling, skrabning, skæring, slibning, osv, er det nødvendigt at vente indtil bambus fiber er længe nok til at være hård.

Bambus lampeskærm materialevalg: og valgt som en lys-Transmissiv lampeskærm bambus, denne del kan beskrives som nøje udvalgte. Generelt, bambus kan opdeles i tre dele: den yderste hud er bambus grøn, midten er bambus kød og det inderste lag er bambus gul. Fordi bambus grøn bælte ikke kan sende lys, bambus gul er hårdt og sprødt og vanskelig proces, men bambus kød er også problematisk, og dens massefylde er ikke let at modstå de senere madlavning og bagning. Derfor, som en del af lampeskærm, er det nødvendigt at vælge 2 mm del af bambus kroppen med en indre diameter på 8-13 cm, det vil sige del af bambus kød og bambus-gul joint.

Bambus lampe behandling: fordi bambus er tykke og tynde, kurven er forskellige, og reglerne er ikke så stor som runden. Derfor er det umuligt at cut, plan, skrabe, slibe, etc. 20 særlige processer, næsten alle i hånden. . Udtynding er den vigtigste del af at gøre lys-Transmissiv bambus lamper. Som afsnittet bambus i lampeskærm bør hvert stykke af thinness være mellem 0,8 og 1,2 mm, for at være blød, lys og varme.


Back