Banner
Hjem > Blog > Indhold

Bambus funktionspaneler er trenden til bolig- og kontormøbler

Jun 23, 2018

I dag fokuserer flere og flere mennesker på naturen. Det er ingen tvivl om, at naturen er vigtig for ethvert menneske. Derfor bliver de naturlige og miljøvenlige bambusmøbler mere og mere populære. Som vi ved, er det bedste kendetegn ved bambus, at materialet er varmt men køligt om sommeren. I mellemtiden er dens fugtabsorptions- og varmeabsorptionsegenskaber meget gode. Så det er meget fantastisk at tilføje bambusmøbler til hjemmet.

Bamboo Table and Chair.jpg

Bambusmøbler betyder møbler af bambus. Hvad er bambuspaneler til bambusmøbler? Bambuspladerne er et godt valg for møbler i stedet for træ. Fordi bambus er et hurtigt voksende græs, og vores bambuspaneler til møbler vælges fra 6-8 år moso bambus. Desuden har bambus meget speciel tekstur. Det har en væsentlig indvirkning på skovbeskyttelsen. I de senere år har bambusmøbelplader gradvist indgået tusindvis af familier. Og tekstur af bambus møbelpanel meget unik, holdbar og miljøbeskyttelse er ikke sagt, designet er også meget godt

 

Vores bambusmøbelpanel er også en stor familie, især med den konstante fremkomst af højteknologi i de senere år, vores bambusmøbelplader er smukt omdannet, og brugen er også mere og mere udbredt. Specifikationerne for almindelige bambusmøbelplader er 2550 mm × 1250 mm, minimumstykkelsen kan være 3,0 mm, og maksimumet kan nå 120,0 mm. Folk kan vælge efter forskellige produktionskrav. Der er fire typer bambusmøbelplader, som er mest almindelige på markedet i dag: mosaikbambuspaneler, carboniserede bambuspaneler, bambuspaneler med zebra mønster og naturlige bambuspaneler. Strukturen af bambusmøbelpanelet generelt fladtrykt bambuspanel og trykprøvede bambusplader samt i-formet bambuspanel og så videre. Disse er de ideelle materialer til fremstilling af møbler. Mange af dem bruges til produktion af bambus dørskabe, bambusborde og stole og forskellige typer bambus og træprodukter. De har høj miljøbeskyttelse.

Bamboo Dining Table.jpg

Til miljøbeskyttelse af bambusmøbelplader er der stadig nogle venner, der er skeptiske. Faktisk er grunden til, at dette bambusmøbelpanel godt forstået, at det er miljøvenligt. Vi ved alle, at timberressourcerne i verden er meget knappe nu. I modsætning til træer er bambus let at reproducere, vækstcyklussen er kort, træet er tidligt, og produktionen er meget behagelig. Og den største fordel ved bambus er, at succesen med subplantering kan opnås ved selektiv skæring og bæredygtig anvendelse uden at skade det økologiske miljø. Desuden er teksten i bambusmøbelpladen lige, farven elegant og materialet er meget hårdt, sejheden er også godt, men har også de høje temperaturbøjningsegenskaber, som træet ikke har, så miljøbeskyttelsen og anvendeligheden af bambusmøbelpanelet uden tvivl.

Solid Bamboo Furniture (2).jpg

Mange mennesker tror, at møblerne af bambusmøbelplader ikke har nogen værdi undtagen for praktisk. Faktisk er det ikke, at møbler fremstillet af bambusmøbelplader ikke kun er en praktisk vare, men også har en høj grad af påskønnelse. Fordi bambus altid vil give folk en følelse af naturlig tekstur, som de vil vende tilbage til, og bruge deres møbler, kan det også få folk til at føle pusten fra den kinesiske traditionelle kultur. At vide, at bambuskulturen længe har været i Kina, blev de originale bambusglider og papir fremstillet af bambus. Derfor er bambusmøbler også meget kulturel konnotation.

Vi ved alle, at det største problem med forbedring af hjemmet er formaldehydindhold og -emissioner. Derfor er miljøstandarderne for møbler baseret på formaldehydemissionen. Den største fordel ved bambusmøbler er imidlertid, at dens struktur og massivt træ ikke anvendes. Det har en virkning at platte og løsne, og kan effektivt adsorbere formaldehyd tungmetaller og andre stoffer i vores hjem. Og bambusmøbler kræver ikke kantindretning, kun brug for fræsning, det reducerer også formaldehydindholdet i bambusmøbler. Og nu bruger vores bambusmøbelpanelproduktion hovedsageligt det lave fri formaldehydindhold i UF-harpikslim eller brugen af ikke-giftig speciallim, som yderligere beskytter miljømæssige præstationer for bambusmøbler.

Solid Bamboo Furniture (1).jpg

Back