Banner
Hjem > Blog > Indhold

Bamboo Gulv Installation Tips

Jun 25, 2018

Installationen af bambusgulve er stort set det samme som træfladen. For ejere er den grundlæggende grund til at vælge bambusgulv at spare penge. Bambusgulvene kan færdiggøre sin installation med halvdelen af omkostningerne ved egen drift. Dette kan være en simpel weekendplan.

Bamboo Flooring  (5).jpg

Grundlæggende forklaring

Sørg for, at byggepladsen og jorden opfylder kravene, inden du installerer gulv. Før installationen af bambusgulve skal følgende trin være særlig opmærksom:

1, rengøring: rengør gulvet, ingen smuler, voks, maling, klæbemidler og så videre.

Fjern gamle negle eller luft negle fra tidligere gulv.

2, tør: jorden holder tør og flad hele året rundt.

Alt arbejde relateret til vand eller fugt skal afsluttes inden installation af bambusgulve. Rumtemperaturen er 60-70 grader Fahrenheit, fugtigheden er ved 40-60%

Hvis jorden er våd og ujævn, vil der være støj, når man går på gulvet.

Klæbemidler må ikke placeres direkte på jorden for ikke at forårsage forurening.

3, gulv skal placeres i installationsområdet i mindst 24-72 timer, så gulvet kan tilpasse sig rummets temperatur og luftfugtighed.

Placer ikke direkte på cementgulvet eller i nærheden af ydervæggen.

4, layout gulvet i henhold til den visuelle sans. Ifølge farven og tekstur vil layoutet forbedre skønheden i jorden.

Læg karakterer, farver, maling, kvalitet og mangler på hver etage.

Sager kræver opmærksomhed

Ved køb af gulv tilføjes yderligere 5% til det faktiske areal som tillæg.

I et nyt projekt eller dekorationsprojekt bør bambusgulvet være den endelige installation. På samme tid skal du sørge for at installere det i overensstemmelse med fabriksinstallationsvejledningen for at beskytte dine rettigheder og interesser.

Installationsværktøj

Målebånd, håndsav (elektrisk sav), percussionsblok (gulvbeslag), træ- eller plastpakning, kuglestang eller trækstang, hammer, blæklinje, blyant.

Nailed installation

Du har også brug for sømpistol og sømværktøj til hårdttræ.

Sticky installation

Du har også brug for pålidelige gulvklæbemidler, mudderknive

Suspension belægning

Du har også brug for filmpakninger, lim, polyethylenbånd eller kludbånd.

Instruktioner før installation

For at gøre gulvet egnet, skal dørrammens lagdeling skæres eller skæres.

På grund af udvidelsen af bjælker i vådt miljø skal der være 1/4 "tommers ekspansionsled mellem væggene / lodrette genstande (såsom rør og skabe) og gulve. Gabet bliver dækket af sparkstrimler langs rummet. Brug træ eller plastikpakninger for at sikre ekspansionsfuger under installationen. Brug knapper og hammere til at lukke gulvet tæt. Slagblokken kan kun bruges i slutningen af tungebenet, ikke ved spidsenden.

Sørg for at hver række af gulvet starter fra samme side af rummet.

En pry bar eller pull stang kan bruges i enden af væggen nær væggen.

Pas på, at du ikke beskadiger gulvets kant.

Installationsproces

Der er 3 almindelige måder at installere bambusgulv på: søm, lim og ophæng.

Negle eller mørkt negle

På denne måde er bambusgulve "skjult" søm på trækøl. Negle er en traditionel måde at bruge alle massivt trægulve og de fleste af de kompositgulve. Kølle (gulvstøttebjælke) skal mærkes for at styre installationen. Samtidig skal kølens placering mærkes på linoleumpapiret. Disse mærker bestemmer sømens position. Neglen blev banket gennem spidsen af tungen i en vis vinkel og dækket af næste etage. Dette kaldes også det "mørke negle". Hver etage nagles til en søm hver 8 tommer, og en søm skal sættes i 2 tommer i slutningen. Når startlinjen er lagt, skal næste etage placeres direkte på tungeenden af 45 graders vinkel. I døråbningen eller det tætte område, hvor hæftene ikke er egnede, kan overfladespindene være nødvendige, og de to sidste linjer har også brug for overfladestifter.

klæbrighed

Denne metode er at rette bambusgulvene direkte på bundbunden med lim. Installationen af klæbemetoden svarer til keramikfliserne. Det er egnet til montering på cementgulv og egnet til montering på krydsfiner. Komposit gulv kan også installeres med en lignende klæbemetode. Klæbemidlet til bambus gulv skal være fugtisoleret gulvklæbemiddel. Læs vejledningen omhyggeligt, vælg den passende lerkniv, og pas på klæbningens hærdningstid. Vandbaserede klæbemidler gælder ikke. På samme tid må du ikke bruge en våd butik eller en løs belægningsmetode til at installere. Begyndende fra de ydre vægge er klæbemidlet anvendt til 1 timers gulvbelægning asfalteret. Efter at have spredt klæbemidlet på gulvet med en trowel, banede Takechi Isu straks og bemærkede, at tøndeenden vender mod væggen. Luftstrømmen sikres under installationen. Sørg for, at gulvet ligger i en lige linje. Pas på ikke at flytte gulvet før limen er tør. Når der er klæbemiddel på gulvet, skal du straks tørre det med en våd klud. 30 minutter efter gulvet, gå på gulvet for at sikre, at bindingen er fast. Gulv på grænsen af rummet skal måles mere fast.

Suspension installation

Suspensionens gulv er bygget på sig selv i stedet for på jorden. Den er installeret på forskellige puder. Denne metode er velegnet til enhver jord, især til geotermisk. Kun brede kompositgulve eller krydsede produkter er egnede til ophængning. Denne metode kombinerer gulvene ved at lime sporene. Den første række af riller afhænger af væggen. Enderne af den første række kan limes sammen i bunden af hakket.

Efterlæg installation vedligeholdelse

Afmonter pakninger, montér rørlister eller 1/4 cirkler for at dække ekspansionsled.

Lad ikke gå eller placere tunge møbler (lim eller suspension) inden for 24 timer.

Rengøring med en mopp eller støvsuger

Start

For den bedste præsentation er bambusgulvene ofte parallelle med den længste væg eller ydervæg, fordi væggene normalt er lige og egnede til lægning af arbejdslinjer. Gulvets retning afhænger af rummets indretning og placeringen af indgangen / vinduet. Du kan prøve nogle få linjer (ingen lim eller søm) for at bekræfte belægningseffekten og arbejdslinjen.

Hvis rummet er klar, er alle materialer og værktøjer til rådighed, kan en person med en eller anden gulv erfaring installere 200 kvadratmeter om dagen.

Bamboo Flooring  (4).jpg

Back