Banner
Hjem > Blog > Indhold

Bambus dørpanel

Jun 25, 2018

Bambus indvendige dør er lavet af naturlig bambus som råmateriale, og derefter raffineret af en række omkring femogtredive behandlingsteknologier.

Bambusdøre er opdelt i bambusdøre og bambusdøre, og bambuschips er tæthedspladerne, der knuses efter knuste bambuspinde. Bambusdøren er en lav-carbon og miljøvenlig dør lavet af bambus, som ligner massiv trædør.

Fordelene ved bambusdøren er:

For det første har bambusdøren ingen deformation, ingen revne, og kvaliteten er meget stabil. Den er velegnet til vådt miljø såsom badeværelse, køkken og så videre.

To. Ved hjælp af naturlig bambus som råmateriale er tekstur smuk. Det kan også vise forskellige teksturer gennem forskellige behandlingsteknikker. Materialet i bambus er meget stærkt, og det er mere end 2 gange højere end det almindelige træ. Det kan matche med ædle træer som mahogni og sandeltræ. Overfladen er udskåret,

Tre, overfladebehandling af maling, det er ikke let at falme, og kan tilpasses efter kravene i malingfarven.

Fire ved hjælp af den nyeste forskning og udvikling af lim og maling er indholdet af formaldehyd og benzen i døren meget lavt for at nå California-standarden for eksport til USA og inspektionsrapporten udstedt af den relevante inspektionsafdeling.

Bamboo Door Panel (1).jpg


Back