Banner
Hjem > Blog > Indhold

Bamboo Cutting Board Vedligeholdelse

Jul 15, 2018

I de senere år er træskærerne i køkkener af almindelige mennesker gradvist blevet erstattet af bambus skærebræt . Fordi bambus skærebrættet ikke har nogen deformation, ingen revner og ingen slagger sammenlignet med det traditionelle træskærebræt. De bambus skærebrædder, der i øjeblikket fremstilles, omfatter hovedsageligt runde og firkantede. Bambus skærebræt er lavet af høj kvalitet bambus og ekstruderes under tryk. Det er omgivet af metal ydre ring og har egenskaber uden slagge og høj styrke. Overfladen af brættet kan bruges til bløde og hårde genstande. Den fortykkede bambuspier i hotellets specifikke serie har et forsøgsliv på mere end fire gange så meget som træplanteforbindelsen. Den firkantede bambus skærebræt har et generøst udseende, er let i brug, ikke slagge og er tilgængelig på begge sider. Det er det bedste valg for almindelige familier at nyde madlavning.

Et stykke bambus skærebræt med god kvalitet kræver omhyggelig vedligeholdelse, og det er egnet til at sikre, at fødevarehygienen forlænger skærebrættets levetid.

1. Vedligeholdelse: Den nye bambus skærebræt kan bruges efter normal rengøring. For at forlænge levetiden skal bambus skærebrættet holde bordets overflade fugtig og rotere på begge sider. Hvis bordets overflade er løs, kan den nedsænkes i varmt vand i 1-10 minutter afhængigt af situationen. Må ikke suge for længe eller koge. Når skærebrættet er brugt op, er det bedst at hænge det og hænge det på et ventileret sted

2. Hankortklassificering: For at undgå krydsinfektion kan bambus huggebræt skære rå mad på den ene side og den anden side til kogte fødevarer. Efter hver type mad er behandlet, rengøres det grundigt umiddelbart inden næste skæring. Hvis du skærer kødet, skal du vaske det med varmt vand.

3. For at undgå sprængning af skærebrættet skal du købe det nye skærebræt og straks anvende olie. Øve sig; Påfør olie på undersiden og periferien af skærebrættet. Når olien er suget tør, skal den påføres igen og påfør den tre eller fire gange. Skærebrættet er let at knække rundt, kan males flere gange gentagne gange og kan bruges efter at olien er tør. Efter denne behandling er skærebrættet mindre tilbøjeligt til revner. Fordi olien har stærk indtrængende kraft og ikke er flygtig, kan den fugtige træet i lang tid og kan forhindre, at skærebrættet brister. Olieringen har også anti-korrosionsfunktion, og skærebrættet er også holdbart.

4. Brug ikke rengøringsmiddel til at rengøre, fordi rengøringsopløsningen trænger ind i skærebrættet, hvilket vil medføre, at skærebrættet bliver ømt og ikke vil være hygiejnisk.

5. Hvis skærebrættet har behandlet mad med meget tung olie, kan den hurtigt skrues med varmt vand for hurtigt at fjerne olien. (Husk ikke at bruge en gryde børste.)

6. Bemærk, at skærebrættet ikke bør placeres i direkte sollys for at undgå overdreven tørring og sprængning af skærebrættet.

Vedligeholdelsesmetoden for bambus skærebræt er så simpelt som dette. Husk, at det nyopkøbte skærebræt skal opretholdes, hvilket kan forlænge levetiden og bruge skærebrættet korrekt. Undgå skimmelsvamp og revner i skærebrættet.

Bamboo Cutting Board Maintenance.jpg

Back