Banner
Hjem > Blog > Indhold

Bambus, Bambus teværktøj og tekultur

Jun 28, 2018

Two City er beliggende i Nanping, hvor der er berømt med te og bambus. Vi producerer mange bambus te sæt, som te-boks, te værktøjer, te kage osv.

Bamboo Tea Factory China.jpg

Hvis en slags plante bruges til at beskrive kinesisk litteratur, vil omkring ti eller flere af dem tænke på bambusbar. Selve bambussen er i hjertet og lige og frygter ikke frosten og sneen. Det passer til den kinesiske litterats moralske bevidsthed. Fra "bambus skov syv vismænd" til Wang Hui Zhi til Bai Juyi til Su Dongpo til Zheng Banqiao, er der ingen mangel på dybt venskab med bambus.


Bambus hult er ikke en beskidt ting, åben bambus, i midten kun den snødekte bambusfilm, Hsinchu-intimalt rive ned på fløjten på sangens lyd, er den såkaldte "gentleman klar". Dens blade 22 vokser nedad, som et "et" ord, det har en beskeden og beskeden dyd, er en typisk personlighed af gentleman. Su Dongpo er "altid smuk som en smuk kvinde", der sammenligner te til smuk kvinde, er meget passende. Te er en naturlig skønhed, fra begyndelsen af kæben, tefløjre oprejst, ømme blade, frisk grøn, frisk grøn, vand og te-tørret te, vand og levende, er "god te, som gode mennesker." Bambus og te, en ædle herre, en smuk skønhed.


Der er en te i Yunnan, bambus tube te, som er dampet te med damp ind i bambusrøret i den puckede bambus. Det er tampet og fyldt, indtil det er fyldt. Derefter udsættes det for solen i en eller to dage, så bambusrøret falder til tørretummet. Denne slags bambuste er en blanding af kærlighed og kærlighed. Det er mere som en kærlig elsker, der brygger en langvarig forventning.


Bambus har altid været temaet for skaberen af den lilla sandkandefabrikant med en bambusformet mundkugle, pottenørret plus bambusbladets grene, dets grene tæt på munden af potten og bambusbladene indlagt med potkroppen ; De nyttige små bambusstrimler er bundet i et bundt af bambusegmenter, og potterne er lavet til et bundt af bambus. Et stykke blad er "glad". Mens du drikker te og værdsætter potskunst, nyder herrer og skønheder harmoni. Bambus er en slags "velsignelse" i potten.


Der er et Hui Yuan Temple i Wuyishan. "Indretningen af gården er en konfuciansk stil. Templet har en buddhistisk atmosfære, og det taoistiske huss charme er en typisk religiøs bygning af tre religioner." Zhu Xi, en berømt Neo Confucian, gik ofte til Hui Yuan Temple for buddhistisk meditation. Han skrev en kobling i paladset. I Hui Yuan-templets Hui Yuan-pit på torvet af mærkelige toppe og mærkelige klipper er den fyrgrønne bambus dækket med bambus, bambus, bitter bambus, bambus, bambus, Luo Hanzhu og andre former for almindelig eller kendt bambus, og bambus er Hovedpersonen her. Mere berømt jern Rohan, Su Xinlan, beruset concubine, golden willow, stenkul og andre hundrede buske, den mest udødelige karakter, fremhæver Wuyi Tea Road spirit "festival Qing" blandt dem. Der er te alliance "berømte rock kompleks, Cui Cui, te er som en ren karakter".

Bamboo Tea Tools (2).jpgBamboo Tea Tools (1).jpg

Bamboo Tea (2).jpg

Back