Banner
Hjem > Blog > Indhold

Fordele ved bambusmøbler

Jul 25, 2018

Bamboo Furniture.jpg

Fordele ved bambusmøbler:

1. Miljøbeskyttelse og forureningsfri: Den vedtager naturlig bambus, som er en vedvarende ressource. Den har kort materialetid, ingen kemisk forurening og rene miljøbeskyttelsesmøbler. Bambusmøbler er lavet af speciel lim, miljøvenlig og grøn, og vil ikke være skadelig for menneskekroppen.

2, tekstur naturlig: bambus har sin egen unikke naturlige tekstur, tekstur er tydeligt synlig, altid give en form for enkel og elegant, bambus, lappeteppe, smukt udseende, har et ry for ikke at bøje.

3, varm om vinteren og køligt om sommeren: bambus har funktionen af fugtabsorption og varmeabsorption, varm om vinteren og køligt om sommeren. Det kan absorbere sved i de varme sommerdage, og det kan også give folk varme på de kolde vinterdage eller med en pude, den er blødere og mere behagelig. Bambus har også en lydisolerende effekt for at gøre hjemmet mere fredeligt.

4, forebyggelse af nærsynthed: bambusmøbler kan også absorbere ultraviolet lys, brugen af bambusmøbler derhjemme, kan effektivt lindre det menneskelige øje træthed, gøre øjnene mere komfortable, forhindre nærsynthed.

5, god belastning bærer: bambus integreret træproduktion gennem hydrotermisk karbonisering behandling, god forsegling, effektivt kan forhindre insekter og meldug. Sammenlignet med træmøbler har bambusmøbler bedre fysiske og mekaniske egenskaber og stærkere bæreevne. Hvis de to har samme bærende kapacitet, er bambusmøblerne lettere og billigere.

6, stilen er stressende: formen er enkel og klar, linjerne er strakt ud, funktionerne er varierede, farven ændres, og stilen er forskellig. Desuden kan det nye bambuslamineret træmøbeldesign integreres med det arkitektoniske design og indretning og har funktionen af at transportere pladsintegration.Back