Banner
Hjem > Produkt >> Skærebræt >> Træskærebræt

Cedar Wood Cutting Board

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt af Cedar Wood Cutting Board

For Cedar Wood skærebrædder har vores fabrik arbejdet på det omkring 12 år. Vi arbejder hovedsagelig på cederbrændebrædder. Det er luksus og naturligt. Det bliver trendy til skærebræt. Den cedertræ skærebræt perfekt til skæring af kød, frugt og grøntsager. det giver mulighed for nem, enkelthånds transport.

100% naturlige bambus skærebrædder, arbejder vi også på naturlige træskærebrætter. Det naturlige træ er en meget traditionel trendy og populær til skærebrædder. Vi har hovedsagelig Acacia Træskærer, skærebræt af oliventræ, skærebrædder af cedertræ, rodskærer etc.

img24779.JPG

Samme som bambus skærebræt, Vi har vores egen F & U-afdeling for design og producerer nye skærebrætter. Til træskærebrædder valgte vi altid første kvalitet materialer og FDA grade olier eller maleri. Vi tilbyder kun supermarked høj kvalitet. Vores træ skærebrædder har været fragt til europæiske lande, Canada, USA, Australien, Japan osv.

Cedar Wood Cutting Board(001).jpg

China Wood Cutting board factory.JPG

Vi accepterer OEM ordrer. Vi har mindst 5 laser og CNC gravering Machine til gravering tilpassede logoer. Du kan sende os dit logo til graveringer. Lad os kun vide placeringen og ru størrelser på skærebrættet.

Mere information om vores skærebræt.

Bamboo Engraving Machine (2).JPG

Anvendelse

Skærebræt kan bruges til pizza servering, ost servering, middel og grøntsager, frugt skære, mad servering osv

prøve tid

Til tilpassede modeller vil det tilføje nogle modelomkostninger & 1 uge

Produktionstid

omkring 30 ~ 50 dage ved bestilling af mængder

Betaling

30% -50% depositum og balance på kopi af BL


vi bruger mad klasse lim og vi har FDA certificering. For eksempel har vi FDA certificering til skærebræt. Vi kan udarbejde FDA certificeringen under kundens navn.

FDA BAMBOO CUTTING BOARD (1).jpg


Undersøgelse