Banner
Hjem > Produkt >> Skærebræt >> Træskærebræt

Acacia Wood Cutting Board

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt af Acacia Wood Cutting Board

Acacia (kaldet torntræ), er et naturligt træ, der bliver trendy til skærebrædder. Historisk set har acacia været et værdsat træ på grund af dets skønhed og styrke. Acacia wood skærebræt perfekt til skæring af kød, frugt og grøntsager; Designet med et praktisk 3,5 tommers håndtag giver det mulighed for nem, enkelthånds transport; Mattlaksafslutning skaber en beskyttende tætning fra bakterier; Reversible design giver dig mulighed for at bruge begge sider til at skære.

Udover 100% naturlige bambus skærebrædder arbejder vi også på naturlige træskærebræt som Acacia Wood Cutting Board. Det naturlige træ er en meget traditionel trendy og populær til skærebrædder. Vi har hovedsagelig Acacia Træskærer, skærebræt af oliventræ, skærebrædder af cedertræ, rodskærer etc.

img14449.JPG

Samme som bambus skærebræt, Vi har vores egen F & U-afdeling for design og producerer nye skærebrætter. Til træskærebrædder valgte vi altid første kvalitet materialer og FDA grade olier eller maleri. Vi tilbyder kun supermarked høj kvalitet. Vores træ skærebrædder har været fragt til europæiske lande, Canada, USA, Australien, Japan osv.

China Wood Cutting board factory.JPG

Wood board factory.JPG

Vi accepterer OEM ordrer. Vi har mindst 5 laser og CNC gravering Machine til gravering tilpassede logoer. Du kan sende os dit logo til graveringer. Lad os kun vide placeringen og ru størrelser på skærebrættet.

Mere information om vores skærebræt.

Anvendelse

Skærebræt kan bruges til pizza servering, ost servering, middel og grøntsager, frugt skære, mad servering osv

prøve tid

Til tilpassede modeller vil det tilføje nogle modelomkostninger & 1 uge

Produktionstid

omkring 30 ~ 50 dage ved bestilling af mængder

Betaling

30% -50% depositum og balance på kopi af BL

Bamboo Engraving Machine (2).JPG


Undersøgelse