Banner
Hjem > Produkt >> Skærebræt >> Marmor og træskærebræt

Hvid marmor og bambus skærebræt

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt af hvid marmor og bambus skærebræt

Vi modtager forskellige krav fra hele verden til forskellige designs af skærebræt. Hvid marmor og bambus skærebræt bliver mere og mere populært. Det er mere luksus med et meget moderne udseende, hvilket gør det bliver mere og mere ens for kokke eller gavefirma. Samme som bambus skærebræt, blandingsmateriale bambus skærebræt er Slice + server. Vores Marble + Wood / Bamboo Skærebræt er et godt fundament for ostplader, kødplader og diverse hors d'oeuvres. Marmoroverfladen holder mad kølig eller varm længere tid, og træet accent er fantastisk til skæring og skæring

Bambus blanding med hvid marmor er vores nyeste og en af bedst solgte bambus skærebrætter. Det ser mere luksus, elegant ud til dit køkken og hjem. Den hvide marmors flotte appel opvejes til elegant fordel ved træets naturlige varme. Disse håndlavede brædder er designet til at slukke og servere oste smukt. Med sin kølige overflade er marmor ideel til servering af ost og frugt.

img17084.JPG

Samme som bambus skærebræt, Vi har vores egen F & U-afdeling for design og producerer nye skærebrætter. Til hvid marmor og bambus skærebræt valgte vi altid første kvalitet materialer og FDA grade olier eller maleri. Vi tilbyder kun supermarked høj kvalitet. Vores træ skærebrædder har været fragt til europæiske lande, Canada, USA, Australien, Japan osv.

Hvid marmor og træskærebræt .jpg

Vi accepterer OEM ordrer. Vi har mindst 5 laser og CNC gravering Machine til gravering tilpassede logoer. Du kan sende os dit logo til graveringer. Lad os kun vide placeringen og ru størrelser på skærebrættet.

Bamboo Engraving Machine (2).JPG

Anvendelse

kan bruges til pizza servering, ost servering, kød og grøntsager, frugt skære, mad servering osv

prøve tid

Til tilpassede modeller vil det tilføje nogle modelomkostninger & 1 uge

Prøveomkostninger

Ekstra model omkostninger og fragt indsamling til nye, omkostninger vil blive refunderet fra fremtidens ordre.

Produktionstid

omkring 30 ~ 50 dage ved bestilling af mængder

Betaling

30% -50% depositum og balance på kopi af BL

Hovedmarked

USA, Canada, Australien, Belgien, Frankrig, Tyskland, Japan osvUndersøgelse