Banner
Hjem > Produkt >> Skærebræt >> Marmor og træskærebræt

Moderne Marmor og Træost Skærebræt

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt af Modern Marble og Wood Cheese Skærebræt

Vi modtager forskellige krav fra hele verden til forskellige designs af skærebræt. Marmorblandet træ eller bambus skærebræt bliver mere og mere populære. Det er mere luksus med et meget moderne udseende, hvilket gør det bliver mere og mere ens for kokke eller gavefirma. Samme som bambus skærebræt, blandingsmateriale bambus skærebræt er Slice + server. Vores Marble + Wood / Bamboo Skærebræt er et godt fundament for ostplader, kødplader og diverse hors d'oeuvres. Marmoroverfladen holder mad kølig eller varm længere tid, og træet accent er fantastisk til skæring og skæring

img04077.JPG

Samme som bambus skærebræt, Vi har vores egen F & U-afdeling for design og producerer nye skærebrætter. Til Modern Marble og Wood Cheese Cutting Board valgte vi altid første kvalitet materialer og FDA grade olier eller maleri. Vi tilbyder kun supermarked høj kvalitet. Vores træ skærebrædder har været fragt til europæiske lande, Canada, USA, Australien, Japan osv.

Hvid marmor og træskærebræt .jpg

Vi accepterer OEM ordrer. Vi har mindst 5 laser og CNC gravering Machine til gravering tilpassede logoer. Du kan sende os dit logo til graveringer. Lad os kun vide placeringen og ru størrelser på skærebrættet.

Bamboo Engraving Machine (2).JPG

Mere information om vores skærebræt.

Anvendelse

Skærebræt kan bruges til pizza servering, ost servering, middel og grøntsager, frugt skære, mad servering osv

prøve tid

Til tilpassede modeller vil det tilføje nogle modelomkostninger & 1 uge

Produktionstid

omkring 30 ~ 50 dage ved bestilling af mængder

Betaling

30% -50% depositum og balance på kopi af BLvi bruger mad klasse lim og vi har FDA certificering. For eksempel har vi FDA certificering til skærebræt. Vi kan udarbejde FDA certificeringen under kundens navn.

FDA BAMBOO CUTTING BOARD (1) .jpg


Undersøgelse