Banner
Hjem > Produkt >> Skærebræt >> Ostebræt

Wooden Root OST Board

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt af Wooden Root Ost Board

Der er forskellige materialer af ostbræt. En træ ost bord gør det nemt at skære ost. Rundene kan skæres i kiler og hårdere oste som parmesan eller pecorino kan bringes ned til rimelige blokke for dine gæster at barbere og skære ostbord. Server og skiv ost i stil med vores osteborde. Fra træ til skifer er vores udvalg af brædder lavet af høj kvalitet for at sikre, at du finder det perfekte bord til at vise dit sortiment af oste

Vi har stort udvalg af ostbrætter til kundernes valg.

Bambusostplader, træostplader, rodostplader osv

Forskellige designs som runde, firkantede, rektangulære, ovale, specielle snitformer

Hurtig leveringstid, høj kvalitet med favøromkostninger

Vi har en fabrik specialiseret i kun træ rodart produkter til køkken og boligindretning. Cedar wood rod er virkelig populær i verden nu. Vi sender de fleste af dem til Storbritannien, Australien, Canada, USA. Vores arbejders hånd skærer hvert stykke til et unikt kunstværk, der vil bringe organisk charme til dit hjem. Hånd udskåret fra bæredygtige skove med et lækkert korn og færdig med en fødevaresikker belægning. Disse fantastiske samtalestykker er perfekte til at servere ost, canapés eller vise en decadent dessert. Hver del er unik på den naturlige form og uregelmæssig form.


Vedligeholdelsesinstruktioner af trærætter:

Disse er naturlige træplader, behandlet med en ikke-toksisk, fødevaresikker belægning; de vil vise knivmærker. For at opretholde skønheden i dit træbræt skal du vaske med mild sæbe, skylle og tørre tørre. Behandl lejlighedsvis med en let fødevaresikker voks eller olie for at lysere glansen og beskytte træet.

Cedar Wood Cutting Board(001).jpg

China Wood Cutting board factory.JPG


Undersøgelse