Banner
Hjem > Produkt >> Skærebræt >> Bambus skærebræt

Økologisk Bambus Skærebræt

Vare: Økologisk Bambus Skærebræt
Størrelse: Forskellige størrelser er tilgængelige, store, mellemstore og små
Form: Forskellige former og tilpasset design
Særlig forespørgsel: Kan indgraveres logo
Frakke: Fødevaresikker Vegetabilsk olie
Certificering: FDA (fødevaresikker klasse)
MOQ: 500-1000 stk
Pakning: Plastfolie og kartonæske eller tilpasset
Omkostninger: Diskuter mere med størrelser, design og mængder.
Chat nu

Produktdetaljer

Produkt af organisk bambus skærebræt

To byindustri har været viet til bambusindustrien siden 1998. Vi har vores egen F & U-afdeling for design og producerer nye Organic Bamboo Cutting Board. Vi har 2 fabrikker med speciale i bambus skærebrætter i mere end 15 år. Vi vælger 1 st kvalitet kvalitet af bambus paneler til bambus skærebrædder. I mellemtiden brugte vi FDA-mad sikre olier og lim til vores Organic Bamboo Cutting Board. Vi tilbyder kun supermarked høj kvalitet. Vores bambus skærebræt er produceret med bambusmaterialer af første klasse, bedste håndværk og fødevareklæbende lim. Vi designer og producerer Premium Organic Bamboo Cutting Board og serveringsbakke. Bambus er kendt for at have naturlige antimikrobielle egenskaber, hvilket gør det til det bedste materiale, der anvendes til køkkenudstyr, herunder skærebræt. Vores Moso Bamboos er bæredygtigt høstet, 100% økologisk, altid toksin og BPA fri

Bamboo Cutting Board Factory.jpg

I mellemtiden leveres vores bambus skærebræt med FDA / LFGB certificering. Vores bambus skærebræt kan fås i forskellige størrelser, nogle er meget tykke som 4cm, nogle meget tynde som kun 0,9cm. Du er meget velkommen til at tale med vores medarbejdere med dit budget.

Vores bambus skærebræt kan leveres i forskellige omkostninger til forskellige kunder. Vi havde sendt vores bambus skærebræt til europæiske lande, Canada, USA, Australien, Japan osv.

Quality inspection for bamboo cutting board (1).jpg

Quality inspection for bamboo cutting board (2).jpg

Vi har meget professionel eksport QC team til håndværk bambus produkter. Hver stykke Organic Bamboo Cutting Board vil blive inspiceret af vores QC for at sikre sikker pakning, korrekt design, størrelser andqualified kvalitet.

FDA BAMBOO CUTTING BOARD (1).jpg


Hot Tags: organisk bambus skærebræt, Kina, producenter, leverandører, fabrik, bedste, pris

Undersøgelse

You Might Also Like