Banner
Hjem > Produkt >> Skærebræt >> Bambus skærebræt

Eco Friendly Bamboo Skærebræt

Vare: Deluxe Bamboo Skærebræt til (Eco Friendly Bamboo Skærebræt)
Størrelse: 1,9 cm tykkelse til forskellige størrelser, store, mellemstore og små
Form: Specialbue.
Særlig anmodning: gravering eller ikke på din anmodning
Frakke: Fødevaresikker Vegetabilsk olie
Certificering: FDA (fødevaresikker klasse)
MOQ: 500-1000 stk
Pakning: Plastfolie og kartonæske eller tilpasset
Omkostninger: Du kan lave sidepressede eller almindeligt pressede bambusplader
Chat nu

Produktdetaljer

Produkt af Eco Friendly Bamboo Cutting Board

To byindustri har været viet til bambusindustrien siden 1998. Vi har 2 fabrikker med speciale i Eco Friendly Bamboo Cutting Board i mere end 15 år. Vi designer og producerer bambus huggebrætter i forskellige omkostninger. Vi arbejder hovedsagelig bambusplader til supermarked i meget høj kvalitet. Alle bambus skærebræt kan være i skræddersyede former, designs. En hovedårsag bambus skærebræt er blevet populær i de seneste år, fordi de næsten er vedligeholdelsesfrie på grund af træets hårde massefylde. Bambus modstår at bevare vand, og som følge heraf vil det ikke forveksle eller knække så let som normalt træ. Når det er sagt, anbefales det ikke at sætte et bambusbræt (endsige et skærebræt) i en opvaskemaskine på grund af den ekstreme varme. Kun tykkere plastskærebrætter anses for sikre til opvaskemaskiner, da de generelt ikke vil knække eller kæde.

Bamboo Cutting Board Factory.jpg

Vi vælger 1 st grade kvalitet af bambus paneler til Eco Friendly Bamboo Cutting Board. I mellemtiden brugte vi FDA-mad sikre olier og lim til vores bambus skærebrædder. Vi tilbyder kun supermarked høj kvalitet. Vores bambus skærebræt er produceret med bambusmaterialer af første klasse, bedste håndværk og fødevareklæbende lim. I mellemtiden leveres vores bambus skærebræt med FDA / LFGB certificering.

Quality inspection for bamboo cutting board (1).jpg

Quality inspection for bamboo cutting board (2).jpg

Vi har meget professionel eksport QC team til håndværk bambus produkter. Hver stykke bambus skærebrætter vil blive inspiceret af vores QC. Ud over den strenge størrelse tolerance kontrol, tester vi også vandfugtigheden, sikker emballage design.

FDA BAMBOO CUTTING BOARD (1).jpg

Vi har tusindvis af forskellige designs af Eco Friendly Bamboo Cutting Board til dit valg. Vi viser kun meget små gallerier på vores hjemmeside. Du kan vælge bambus stilarter fra vores online butik eller sende os dit design. Vi kan gøre OEM bambus skærebrætter. Du kan lave dit eget design og med dit eget logo pakning.


Hot Tags: miljøvenlig bambus skærebræt, Kina, producenter, leverandører, fabrik, bedste, pris

Undersøgelse

You Might Also Like