Banner
Hjem > Produkt >> Skærebræt >> Bambus skærebræt

Tilpassede skærebræt med 2 bakker til let madlavning og oprydning

Skæring af skæreborde med bakker til køkken - Bekvemmeligheden ved de to PET-arrangørbakker, som er holdbare, lette, let at flytte. Skærebrættet har også integrerede saftriller til at fange overskydende juice og dryppe fra spild på din tæller eller bord.
Chat nu

Produktdetaljer

Tilpassede skærebræt med 2 bakker til let madlavning og oprydning
Grundlæggendeinfo:

Tingens navn

Tilpassede skærebræt med 2 bakker til let madlavning og oprydning

Varenr.

TCCB003

Materiale

bambus og PET

Farve

Naturlig

Størrelse

39 * 25 * 5 cm

Olieret

Vegetabilsk olieret eller lakk af FDA

Form

rektangulære

Logo

Laser logo

OEM

Professionel produktion direkte leveret OEM

pakning

Papkasse

Prøve tid

7-10 dage (afhængigt af størrelse og form)

Kvalitetskontrol

Vi har eget professionelle QC-team til hver ordre.

MOQ

500-2000pcs

Leveringstid

30-45 dage

Betalingsbetingelser

T / T, L / C, Western Union, Paypal.

Havn

Xiamenor udnævnt til havn

17849018055_1603822447.640x640 Funktioner:
Sikkert materiale:Dette skærebræt til køkken er lavet af naturlig bambus,BPA gratis plast ---- 100% madsikker. Brættet er godt poleret med en glat overflade, vandafvisende, let at rengøre.

Hakning af skæreborde med bakker til køkken- Bekvemmeligheden ved de to PET-arrangørbakker, der er holdbare, lette, let at flytte. Skærebrættet har også integrerede saftriller til at fange overskydende juice og dryppe fra spild på din tæller eller bord.
Gør madlavning til en leg: Gør madpreparater fra en opgave til en sjov og nem aktivitet. Godt designet til både venstre- og højrehåndsbrugere. Hurtig og nem at rengøre.

Let at bruge: Skub bare maden ind i bakken, mens du hugger, og hold din arbejdsplads ren og fri! Vask bambusskærepladen og containerne med varmt vand og sæbe, blot håndvask eller tør med en fugtig klud. Sort skridsikker føde giver forbedret stabilitet og holder bunden ren.

Perfekt gave:Bedste køkkenpresang til din kone, ven eller mor. Bekvemmeligheden ved de to bakker skærebræt reducerer den tid, de bruger på tilberedning af maden. Vælg det rigtige skærebræt, alle er en kok.Hot Tags: tilpassede skærebræt med 2 bakker til let madlavning og oprydning, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, bedste, pris

Undersøgelse

You Might Also Like