Banner
Hjem > Produkt >> Skærebræt >> Bambus skærebræt

Bambus skærebræt med håndtag

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt af bambus skærebræt med håndtag

En bambus skærebræt med håndtag gør det muligt at hænge eller bære bambuspladerne meget nemt. Selv kan bruges til hurtig mad servering. Nogle Bamboo Cutting Board med håndtag har enkelt håndtag til praktisk hænge efter brug, nogle er med to håndtag til nem at transportere mad.

To byindustri har været viet til bambusindustrien siden 1998. Vi har vores egen F & U-afdeling for design og producerer nye bambus skærebrætter. Vi har 2 fabrikker med speciale i bambus skærebrætter i mere end 15 år. Vi designer og producerer bambus huggebrætter i forskellige omkostninger. Vi arbejder hovedsagelig bambusplader til supermarked i meget høj kvalitet. Alle bambus skærebræt kan være i skræddersyede former, designs. En hovedårsag bambus skærebræt er blevet populær i de seneste år, fordi de næsten er vedligeholdelsesfrie på grund af træets hårde massefylde. Bambus modstår at bevare vand, og som følge heraf vil det ikke forveksle eller knække så let som normalt træ. Når det er sagt, anbefales det ikke at sætte et bambusbræt (endsige et skærebræt) i en opvaskemaskine på grund af den ekstreme varme. Kun tykkere plastskærebrætter anses for sikre til opvaskemaskiner, da de generelt ikke vil knække eller kæde.


Anvendelse

Bambusplader kan bruges til pizza servering, ost betjening, middel og grøntsager, frugt skære, mad servering osv

prøve tid

Til tilpassede modeller vil det tilføje nogle modelomkostninger & 1 uge

Produktionstid

omkring 30 ~ 50 dage ved bestilling af mængder

Betaling

30% -50% depositum og balance på kopi af BL

Hovedmarked

USA, Canada, Australien, Belgien, Frankrig, Tyskland, Japan osv

Bamboo Cutting Board Factory.jpg Vi vælger 1 st kvalitet kvalitet af bambus paneler til bambus skærebrædder. I mellemtiden brugte vi FDA-mad sikre olier og lim til vores bambus skærebrædder. Vi tilbyder kun supermarked høj kvalitet. Vores bambus skærebræt er produceret med bambusmaterialer af første klasse, bedste håndværk og fødevareklæbende lim. I mellemtiden leveres vores bambus skærebræt med FDA / LFGB certificering.

Quality inspection for bamboo cutting board (1).jpg

Quality inspection for bamboo cutting board (2).jpg

Vi har meget professionel eksport QC team til håndværk bambus produkter. Hver stykke bambus skærebrætter vil blive inspiceret af vores QC. Ud over den strenge størrelse tolerance kontrol, tester vi også vandfugtigheden, sikker emballage design.

FDA BAMBOO CUTTING BOARD (1).jpg


Undersøgelse