Banner
Hjem > Produkt >> Bambusfaner

0,5 mm vandret bambusfiner

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt af 0,5 mm vandret bambusfiner

Bambusfiner er designet med bambusblokke lamineret med vandtæt klæbemiddel og ovntørret bambusstrimler. Disse 0,5 mm vandret bambusfiner anvendes i loft, møbelbeklædning og vægdekoration.

img18058.JPG

Brug af bambus som et materiale til renovering af dit hus eller til møbler formål er bare en strålende idé. I mange lande anvendes bambus endda som byggemateriale. Bambusfiner er et godt valg, fordi det hjælper med at opretholde alle dine møbler i fremtiden. Da bambus vokser hurtigt, er det et meget miljøvenligt valg for alle at lave.

Selvom det er sværere at producere end traditionelle massivt træfiner, skyldes det delvis af antallet af lidsamlinger, der reducerer udbyttet, men levetiden er værd. Bambusblokkene lamineres først, derefter konditioneres og gennemblødes i to uger, før de skæres i finerplader. Den finér, der er lavet af bambus, er støttet med enten et papir eller stof fleece materiale for at give produktet mere stabilitet og styrke.

0,5 mm vandret bambusfiner er velegnet til enhver indvendig anvendelse såsom væg, loft, møbelbeklædning, møbelproduktion mv.

Bambusfiner Brugt: Møbelbeklædning, Loft, Vægindretning

Bambusfiner Farve: Naturlig, Carbonized

Bambusfiner Korn: Vandret, Lodret

Bambusfiner skaber smukke møbler, skabe og det ideelle byggemateriale, da det kan tilpasses efter dit behov.

Bamboo Veneer for furniture.jpg

Bamboo veneer for furniture and wall (1).jpg

Bamboo veneer for furniture and wall (2).jpg

Bamboo veneer for furniture and wall (3).jpg


Undersøgelse